Δημοσιεύτηκε: 09 Ιούλ 2013, 21:06
Καλησπέρα
Τώρα γύρισα σπίτι και είδα την απάντηση.
Δεν χρειάζεται να μιλήσω με κανένα φίλο για να διαπιστώσω το πρόβλημα.
Το ακούω και στις ηχογραφήσεις που κάνω το βλέπω και εκεί που ρυθμίζουμε την συσκευή εισόδου δηλαδή το μικρόφωνο.
Στην μπάρα που έχει φαίνετε που κάθε 2 δευτερόλεπτα πάει στο τέρμα σαν να έχει μιλήσει κάποιος.
Σκέφτηκα και εγώ ότι ίσως κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησα μήπως την έκανε την δουλειά.
Έκανα μπουτ από live usb ubuntu 13.04 και το πρόβλημα παρουσιάστηκε πάλι.
To πρόβλημα πάντως μου παρουσιάζεται μόνο στο ubuntu.
Επειδή έχω dual boot εάν μπω windows δεν υπάρχει το πρόβλημα στις ηχογραφήσεις.
Όπως προανέφερα δεν χρειάζεται ούτε ηχογράφηση να κάνω ούτε να μιλήσω με κάποιον στο skype για να δω τι γίνεται.
Φαίνετε στην μπάρα του μικροφώνου για την ένταση της φωνής που φτάνει στο τέρμα κάθε 2 sec χωρίς να μιλάω ή να υπάρχει ήχος να καταγράψει.
Τώρα γύρισα σπίτι και είδα την απάντηση.
Δεν χρειάζεται να μιλήσω με κανένα φίλο για να διαπιστώσω το πρόβλημα.
Το ακούω και στις ηχογραφήσεις που κάνω το βλέπω και εκεί που ρυθμίζουμε την συσκευή εισόδου δηλαδή το μικρόφωνο.
Στην μπάρα που έχει φαίνετε που κάθε 2 δευτερόλεπτα πάει στο τέρμα σαν να έχει μιλήσει κάποιος.
Σκέφτηκα και εγώ ότι ίσως κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησα μήπως την έκανε την δουλειά.
Έκανα μπουτ από live usb ubuntu 13.04 και το πρόβλημα παρουσιάστηκε πάλι.
To πρόβλημα πάντως μου παρουσιάζεται μόνο στο ubuntu.
Επειδή έχω dual boot εάν μπω windows δεν υπάρχει το πρόβλημα στις ηχογραφήσεις.
Όπως προανέφερα δεν χρειάζεται ούτε ηχογράφηση να κάνω ούτε να μιλήσω με κάποιον στο skype για να δω τι γίνεται.
Φαίνετε στην μπάρα του μικροφώνου για την ένταση της φωνής που φτάνει στο τέρμα κάθε 2 sec χωρίς να μιλάω ή να υπάρχει ήχος να καταγράψει.