Δημοσιεύτηκε: 12 Ιούλ 2013, 23:41
από ermis2014
Καλησπέρα.
Είμαι αρκετά κουρασμένος και νυσταγμένος τώρα για να ασχοληθώ με τον υπολογιστή.
Την πρώτη εντολή που γράφεις εκτέλεσα στο τερματικό και έμεινα να περιμένω και δεν έκανε ή έγραφε τίποτα.
Στο τέλος αναγκάστηκα να κλείσω το τερματικό.
Τέσπα.
Το πρόβλημα είναι πολύ σημαντικό γιατί όχι μόνο δεν μπορώ να συνομιλήσω με κάποιον από το skype χωρίς να του σπάσουν τα νεύρα από αυτόν τον επαναλαμβανόμενο θόρυβο αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να φτιάξω και οποιοδήποτε βίντεο να το ανεβάσω στο youtube γιατί ακούγεται και εκεί.
Αύριο που έχω χρόνο θα κάνω πάλι καθαρή εγκατάσταση χωρίς να έχω συνδεδεμένη την camera και θα την συνδέσω μετά την εγκατάσταση του ubuntu μπας και έχει διαφορά.
Μετά αν παρουσιάσει το πρόβλημα θα ανεβάσω εκ νέου αρχείο alsa info από το καθαρό σύστημα.
Στο μεταξύ έχω ένα βίντεο με το πρόβλημα στο youtube για να πάρεις μια ιδέα.
http://www.youtube.com/watch?v=EvL0nPglJ4Y

Μιας και ανέφερες για τις διανομές.
Ναι δεν λέω λογικά θα έχει το πρόβλημα και στις άλλες διανομές.
Το Ubuntu το επέλεξα γιατί είχα και τα λιγότερα προβλήματα γενικά.
Και εγώ σαν άλλους δεν μπορούσα να τρέξω σε άλλη εγκατάσταση του 13.04 το skype για παράδειγμα.
Ε σε αυτή την εγκατάσταση πήγα ένα βήμα παραπέρα και το κατάφερα.
Κάθε φορά προσπαθώ να εξαλείφω κάποιο πρόβλημα μέχρι να το φέρω στα μέτρα μου και να μπορώ να φορτώνω τα προγράμματα που θέλω και να μπορώ να κάνω όλες τις εργασίες μου χωρίς προβλήματα πχ όπως αυτό που έχω τώρα.
Όταν το καταφέρω θα τραβήξω ένα backup για περίπτωση που τύχει καμιά στραβή οπότε δεν θα έχω πρόβλημα θα μπορώ να κάνω και τους πειραματισμούς μου πιο εύκολα με προγράμματα και ρυθμίσεις.