Δημοσιεύτηκε: 05 Φεβ 2014, 18:09
από Learner
Zoh έγραψε:Ειχα ποσταρει αυτα ομως που ζητανε τα παιδια εδω στο φορουμ για να επιλυθουν προβληματα ηχου αλλα κανενας δεν μου ειχε απαντησει και ημουν μια βδομαδα με το προβλημα αυτο

Σε αυτό έχεις δίκιο. Αν βλέπεις ότι έχουν περάσει 12/24 ώρες από την στιγμή που έχεις κάνει ποστ το πρόβλημά σου και δεν έχει απαντήσει κανείς, τότε μπορείς να κάνεις το λεγόμενο bump . Εδώ μέσα γίνονται αρκετά ποστ και τα νεότερα είναι στη κορυφή. Οπότε το topic που άνοιξες μάλλον «θάφτηκε» κάτω από τα άλλα. Προσωπικά δεν το είδα καθόλου. Οπότε, γράφεις κάτι/οτιδήποτε (π.χ Μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί ακόμη υπάρχει το πρόβλημα ; ) και αυτομάτως το ποστ έρχεται πάλι στην επιφάνεια (στις προβολές νέων δημοσιεύσεων του φόρουμ εννοώ).

Zoh έγραψε:Εντωμεταξυ εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες οσοι ξερετε καλυτερα να αντιμετωπιζετε τα προβληματα στο λειτουργικο μας,θεωρειτε καποιες κινησεις επιλυσης απλες και αυτονοητες που για εμας που δεν ξερουμε δεν ειναι ουτε απλες ουτε αυτονητες.Πχ αυτο που περιγραφεις οτι εκανες στον υπολογιστη σου δεν εχω ιδεα πως να το κανω.

Δεν το εννοούσα έτσι. Δηλαδή ότι έπρεπε να ξέρεις πως να το κάνεις. Αλλά ίσως να απέφευγες να εγκαταστήσεις αποθετήριο και να κάνεις αναβάθμιση του οδηγού της alsa (όχι ότι βλάπτει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα «πετάξουν» μέσα σε ένα αποθετήριο/ dev κιόλας). Αν δημιουργηθεί κάποιο άλλο πρόβλημα με τον ήχο, θα το εξετάσουμε καλύτερα.

Off topic:
Zoh έγραψε:Oσο για αυτο που εκανα το βρηκα γκουγκλαρωντας <προβλημα με alsa>.

Ωραία. Δεν το περίμενα αυτό. 8-)