Δημοσιεύτηκε: 07 Μαρ 2015, 23:06
gefior έγραψε:dim459 έγραψε:gefior έγραψε:Προφανως δεν ξερεις τι ειναι η Amanero οταν με ρωτας τι εξοδους εχει.
Προφανώς, δεν είναι αυτονόητο ότι μπορεί να γνωρίζουμε απ' έξω τα specs οποιασδήποτε κάρτας ήχου, ειδικώς λαμβανομένου υπ' όψιν ότι πρόκειται για forum που ασχολείται με ένα λειτουργικό σύστημα και όχι audio-video forum.
Θα σχολιασω μονο το σχολιο που εκανες στο
“Προφανως δεν ξερεις τι ειναι η Amanero οταν με ρωτας τι εξοδους εχει”
Εγω εκανα μια ερωτηση στο forum, που θες να ξερω οτι αυτος που αναλαμβανει να απαντησει και να με βοηθησει υποτιθεται, δεν ειναι γνωστης του θεματος.
Θα σου πω λοιπον το κλασσικο “δεν ηξερες ... δεν ρώταγες”.
Οφειλω να σε ευχαριστησω για την προθημια που εδειξες, αλλα αν δεν συνοδευεται και απο γνωσεις, απλα δεν βοηθας.
Τωρα ολα τ'αλλα μαλλον θα καταληξουν σε μια κοντρα Ubuntu vs Windows …. οποτε αστα.
Το thread δεν είχε να κάνει με τα specs μιας συγκεκριμένης συσκευής, αλλά πως επιλέγεται αυτή έναντι άλλων συναφούς λειτουργίας.
Έχω την τάση να διαβάζω πολύ προσεκτικά αυτά που γράφονται και ακόμα πιο προσεκτικά αυτά που απαντάω.
Κατά την εκτίμησή μου, η απόκλιση από το σύνηθες είναι συνθήκη που το βάρος επισήμανσής της το έχει ο δημιουργός του thread και όχι κάποιος άλλος.
Αν λοιπόν σε ξένισε το γεγονός ότι σου έδινε επιλογή αναλογικής εξόδου, ενώ η κάρτα δεν διαθέτει, πάντα κατά την ανωτέρω εκτίμηση, όφειλες εσύ να το επισημάνεις, διότι αυτό ακριβώς αποτελεί απόκλιση, το σύνηθες είναι οι κάρτες ήχου να διαθέτουν και εμμένω βεβαίως στην άποψή μου ότι δεν είναι δυνατόν να έχουμε αντίληψη όλων των πιθανών συσκευών που κυκλοφορούν στο εμπόριο.
Με τη σειρά μου θα περιοριστώ και εγώ στο παραπάνω σχόλιο, αν και θα μπορούσα να κάνω κάμποσα ακόμα, είτε επί του περιεχομένου είτε επί της εκφοράς του, αλλά όπως είπες κι εσύ.... άστο....