Δημοσιεύτηκε: 29 Μάιος 2009, 05:35
Η λύση στο πρόβλημα μου ήταν εκεί από την αρχή...
Απλά δεν έκανα ένα από τα βήματα του οδηγού
Με την χρήση του PulseAudio τελικά μπορείς να κάνεις ότι συνδιασμό θες όσον αφορά τα streams του ήχου που υπάρχουν κάποια δεδομένη στιγμή πχ
ένα βίντεο απο το Youtube, και το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς γιά ηχογράφηση... με δεξί κλικ στο Volume Control του PulseAudio μπορείς να στείλεις τον ήχο που ακούγεται ακόμη και στο Sound Recorder που έρχεται μαζί με το ubuntu και όχι απαραίτητα στο Audicity όπως δείχνει ο οδηγός...
Σόρρυ αν σας κούρασα με την απροσεξία μου, και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε...
@simosx αν δεν έκανες αυτο το ποστ δεν θα ξανά ασχολιόμουν με το PulseAudio
Να έγραφα ίσως ένα οδηγό βασισμένο στο wiki του ubuntu.com η δεν θα ενδιέφερε πολύ κόσμο εφόσον υπάρχει ήδη (στα αγγλικά) ;
baker έγραψε:2η σκέψη: Να πειραματιστώ με το PULSE AUDIO
ακολούθησα αυτό τον οδηγό
πάλι χωρίς αποτέλεσμα...
Απλά δεν έκανα ένα από τα βήματα του οδηγού
Spoiler: show
Με την χρήση του PulseAudio τελικά μπορείς να κάνεις ότι συνδιασμό θες όσον αφορά τα streams του ήχου που υπάρχουν κάποια δεδομένη στιγμή πχ
ένα βίντεο απο το Youtube, και το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς γιά ηχογράφηση... με δεξί κλικ στο Volume Control του PulseAudio μπορείς να στείλεις τον ήχο που ακούγεται ακόμη και στο Sound Recorder που έρχεται μαζί με το ubuntu και όχι απαραίτητα στο Audicity όπως δείχνει ο οδηγός...
Σόρρυ αν σας κούρασα με την απροσεξία μου, και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε...
simosx έγραψε:Με αναζήτηση στο διαδίκτυο βρήκα αρκετά αποτελέσματα για εγγραφή από την έξοδο του ήχου.
Ο σωστός τρόπος είναι να γίνει η εγγραφή μέσω Pulseaudio. Είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίζεις
κάποιο ζήτημα ρύθμισης του Pulseaudio. Μπορείς να δεις στο ubuntuforums.org για οδηγούς
για τη ρύθμιση του Pulseaudio για σύλληψη από την έξοδο ήχου.
@simosx αν δεν έκανες αυτο το ποστ δεν θα ξανά ασχολιόμουν με το PulseAudio
Να έγραφα ίσως ένα οδηγό βασισμένο στο wiki του ubuntu.com η δεν θα ενδιέφερε πολύ κόσμο εφόσον υπάρχει ήδη (στα αγγλικά) ;