Δημοσιεύτηκε: 02 Οκτ 2009, 20:00
Έχω απογοητευτεί εντελώς με αυτό το θέμα
Δυστυχώς δεν είμαι σε προχωρημένο σημείο, αντίθετα τώρα μαθαίνω, το μόνο προχωρημένο στην υπόθεση είναι το εν λόγω πρόβλημα.
Διάβασα το κείμενο εκσφαλμάτωσης αλλά δε με βοήθησε. Και τα εργαλεία εκσφαλμάτωσης είναι πολύ προχωρημένα για τις γνώσεις μου. Θα κάτσω να τα μελετήσω μεν, αλλά δεν πιστεύω ότι θα μπορέσω να τα χρησιμοποιήσω από μόνη μου.
Όσο για το forum στο ubuntu.org, το ανάλογο πρόβλημα δεν έχει λυθεί από κανέναν απ'ότι φαίνεται (κι επίσης το δικό μου ανάλογο θέμα δεν έχει απαντηθεί καν). Παίρνω την ευκαιρία να πω ότι το ελληνικό forum είναι κατά πολύ φιλικότερο προς το χρήστη.
Σε περίπτωση που κάποιος άλλος βοηθηθεί με ανάλογο πρόβλημα, εκτέλεσα και τα:
Μετά επεξεργάστηκα το αρχείο με το gedit και πρόσθεσα τη γραμμή
Δε βοήθησε στο θέμα μου, αλλά μπορεί να βοηθήσει άλλους.
Δυστυχώς δεν είμαι σε προχωρημένο σημείο, αντίθετα τώρα μαθαίνω, το μόνο προχωρημένο στην υπόθεση είναι το εν λόγω πρόβλημα.
Διάβασα το κείμενο εκσφαλμάτωσης αλλά δε με βοήθησε. Και τα εργαλεία εκσφαλμάτωσης είναι πολύ προχωρημένα για τις γνώσεις μου. Θα κάτσω να τα μελετήσω μεν, αλλά δεν πιστεύω ότι θα μπορέσω να τα χρησιμοποιήσω από μόνη μου.
Όσο για το forum στο ubuntu.org, το ανάλογο πρόβλημα δεν έχει λυθεί από κανέναν απ'ότι φαίνεται (κι επίσης το δικό μου ανάλογο θέμα δεν έχει απαντηθεί καν). Παίρνω την ευκαιρία να πω ότι το ελληνικό forum είναι κατά πολύ φιλικότερο προς το χρήστη.
Σε περίπτωση που κάποιος άλλος βοηθηθεί με ανάλογο πρόβλημα, εκτέλεσα και τα:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
touli@toulitop:~$ sudo gedit /etc/modprobe.d/alsa-base
touli@toulitop:~$ lsof /dev/snd/*
COMMAND PID USER FD TYPE DEVICE SIZE NODE NAME
mixer_app 3733 touli 21u CHR 116,0 5112 /dev/snd/controlC0
Μετά επεξεργάστηκα το αρχείο με το gedit και πρόσθεσα τη γραμμή
- Κώδικας: Επιλογή όλων
options snd-hda-intel model=acer
Δε βοήθησε στο θέμα μου, αλλά μπορεί να βοηθήσει άλλους.