Δημοσιεύτηκε: 05 Ιαν 2010, 21:34
από Xristaras88
Κατ αρχας μια γρήγορη απορία. Γιατί στο hardware του sound preferences το output volume φτάνει μεχρι 150% ενώ αν δυναμώσεις την ένταση από αλλού φτάνει μόνο μέχρι 100%? Η διαφορά είναι μεγάλη πάντως και είναι μια ευχάριστη έκπληξη γιατί εκτός απ την ποιότητα δεν ήμουν τόσο ευχαριστημένος και από την ένταση.
Όσον αφορά το woofer τώρα, έκανα τις ρυθμίσεις στο τερματικό και έβαλα τέρμα όσα υπήρχαν αλλά τίποτα. Στο sound preferences έχει συνολικά 5 προφιλ, δουλεύουν τα δύο και δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ τους. Δουλεύουν τα analog stereo duplex και analog stereo output. Αν εννοείς την εγκατάσταση του ΛΣ, μέχρι 3-4 μέρες πριν είχα το 9.04. Είχα χωρίσει ένα partition και το χα εγκαταστήσει εκεί με φορματ απ το cd του ubuntu. Τώρα έκανα upgrade στο 9.10 από τον update manager.
Θυμάμαι κάπου είχα βρει ένα script που είχε γράψει κάποιος ακριβώς για το ίδιο πρόβλημα αλλά σε άλλο laptop (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό). Είχα δοκιμάσει να το εγκαταστήσω κι εγώ αλλά σε κάποιο σημείο έβγαζε error. Περισσότεροι απ τους μσούς θυμάμαι είχαν απαντήσει ότι είχε δουλέψει πάντως. Μήπως έχει βρει κανείς κάτι παρόμοιο?