Δημοσιεύτηκε: 20 Ιαν 2010, 21:40
από ant_0611
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Για τα US-Robotics, μόνο για το 9108 και αυτό που πρότεινε ο linuxman έχω ακούσει καλα λόγια για αντόχη. Για το 9107 έχω διαβάσει για αρκετα μπουκώματα.
Το US-Robotics, μου πέφτει ακριβούτσικο... 140 + μεταφορικά = σχεδον 150.... για κατι το οποιο έχει wireless g... και μια κακή ( για να μην πώ άθλια) αντιπροσωπεία στην Ελλάδα... χμ.
Δεν θυμάμαι αν είπα πόσα περιπου διαθέτω. Αν δεν είπα, το λέω τώρα. Βαριά να παει στα 105-110 ευρώ, αν αξίζει όντως. Γενικά υπολογίζω γύρω στα 80-90.

Για τα linksys, τώρα. Έχουν εσωτερική κεραία και μαλιστα μικρού κέρδους. Αν και ακούγονται για καλα, δεν θα τα έβαζα πρώτα στην λίστα προτίμησης.

Τα Daytek, τελίκα τσιμπάνε, δαγκώνουν, πιάνουν τον..#$%$, ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, όσων αφορά τις τιμές πάντα.

Το TP-link TD-W8960N, σαν να μου κλείνει το μάτι...
Μήπως έχει κανείς το ίδιο ή έχει ακούσει κατι αρνητικό για αυτο;;;
Σκέφτομαι να το παραγγείλω! Έτσι και αλλιώς, σήμερα μου ζήτησε και η θεία μου να έχει ασύρματο σπίτι της, οπότε, δεν θα πάει τσάμπα (ακόμα και αν δεν αντέχει πολλά connections και ζορίσματα), αυτή μπαίνει μονο για emails και αντε και κανενα Φατσαbook.

Για Netgear ή Asus καμία άποψη;;;

Το Asus WL-600g, έχει not tested στα dd-wrt , open-wrt, x-wrt , tomato , thibor κλπ Βέβαια το Asus WL-500g έχει supported, οπότε δεν αποκλείω κατι.
Για το 500g με το firmware της asus, δεν διαβασα καλα λόγια.

Το ψαξιμο συνεχίζεται...