Δημοσιεύτηκε: 19 Σεπ 2008, 18:00
anvo έγραψε:>Η και μία απλή λύση είναι , αν μπορούμε να βάλουμε μία Intel mini PCI και θα έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας .
Αμ δε! Το δοκίμασα εγώ αυτό! Πήγα κι αγόρασα 34 ευρώ μια τέτοια miniPCI, και ο φορητός HP που έχω δεν την αναγνωρίζει! Δεν προλαβαίνει να ολοκληρωθεί το POST και μου βγάζει σφάλμα μη υποστήριξης!!! Γι' αυτό: πρώτα επίκοινωνούμε με τον κατασκευαστή του μηχανήματος ρωτώντας τον αν το τάδε εξάρτημα υποστηρίζεται και λειτουργεί, και έπειτα αποφασίζουμε αν θα το αγοράσουμε ή όχι!
Γ.Φ.
Ναι μπορεί να έχεις δίκιο , άλλα είναι PCI όπως με σταθερούς Η/Υ και λογικά και με φορητούς PCI κάρτες όταν υπάρχει δυνατότητα να μπουν θα πρέπει να παίζουν , έχεις δει εάν στο άλλο slot υπάρχει άλλη κάρτα που είναι πάλη ασύρματη άλλα με διαφορετικό chipset την δοκίμασες να βγάλεις ? , στο δικό μου που είναι μητρική Asus κανονικά άλλα δεν είναι Asus Laptop δεν είχε εξαρχής στην παραγγελία όταν έκανα ζήτησα να την βάλουν και την έχω δει ότι είναι εκεί και είναι Intel mini PCI , εάν εσύ την έβαλες χωρίς να βγάλεις την ήδη υπάρχουν μήπως για αυτό δεν λειτούργησε ?