Δημοσιεύτηκε: 03 Μαρ 2010, 14:02
από mangelasakis
συμφωνα με το εξής link http://wiki.debian.org/InstallingDebianOn/Sony/VPCEB1J1E η κάρτα δυκτίου θα υποστηρίζεται από τον πηρύνα 2.6.33 και μετά. Και αν θυμάμαι καλά τώρα είμαστε ακόμη στον 2.6.30.20. Ο επόμενος λογικά θα είναι ο 2.6.30.21 μετα ο 2.6.30.22 και πάει λέγοντας... δηλαδή σε 2-3 χρόνια ίσως διορθωθεί το πρόβλημα με την κάρτα δυκτίου. Αλλά υπάρχει και η άλλη λύση. Στης 29 του Απρίλη θα βγουν τα Lucid που από ότι διαβάζω θα έχουν τον 2.6.30 αλλά επειδή είναι Ls έκδοση θα πρέπει να περιμένω άλλα 1-2 χρόνια μέχρι τον 2.6.33.Δηλαδή με άλλα λόγια να μην μπω στον κόπο να γράψω για τα προβλήματα που έχω με την κάρτα ήχου την κάρτα γραφικών και την κάμερα καθώς και για όποιες άλλες συσκευές δεν έχω δοκιμάσει ακόμη.

Off topic:
Και ωραία θα μου πείτε τώρα ένα σωρό λύσεις που έχουν το ubuntu που ίσως καταφέρω μετά από πολλές προσπάθειες και πολύ κόπο να τα διορθώσω όλα. Ναι αλλά αν ήθελα να παιδεύομαι τόσο θα άφηνα εξαρχής τα windows που λειτουργούσαν όλα απροβλημάτιστα.
Επίσης θα μου πείτε τώρα γιατί δεν έψαξα να πάρω ένα λαπτοπ συμβατό με το linux αφού ήθελα ubuntu. Ο λόγος είναι ότι με τα χρήματα που διέθετα δεν βρήκα καλύτερο pc σε dell η toshiba η σε κάποια άλλη εταιρία.

Συγνώμη για τα νεύρα αλλά δεν φταίτε ούτε εσείς ούτε το ubuntu (και αυτό γιατί είναι free αλλιώς θα είχα ρίξει μπινελίκι στην canonical που δεν λέγετε) αλλά φταίνε τα windows που είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ μέχρι να διορθωθούν τα πράγματα στο ubuntu. Να και ένας λόγος που μερικοί όπως εμένα τώρα αναγκάζονται να χρησιμοποιήσουν τα παραθυρα και με τον καιρό τα μαθαίνουν και τα συνιθίζουν και δεν μπορούν να τα αλλάξουν με τίποτα. Ειδικά αν δεν είναι και γνώστες του αντικειμένου...