Δημοσιεύτηκε: 03 Μαρ 2010, 17:21
mangelasakis έγραψε:Το μόνο που με τσατίζει μερικές φορές με εσάς είναι ότι υπερεκτιματε το ubuntu και δεν βλέπετε κάποια προβλήματα που έχουν και για εσάς μπορεί να μην είναι τίποτα και να είναι και χαρά σας να τα ψάχνετε και να τα λύνετε αλλά για τόσους άλλους που δεν ξέρουν όσα εσείς και δεν έχουν ούτε την όρεξη αλλά ούτε τις γνώσεις σας για να τα διορθώσουν είναι εκνευριστικό.
Μαλλον εχεις μπερδευτει αρκετα πιστευω, και στα πιο βασικα.
Αν κανεις μια αναζητηση στο forum, θα δεις πως ολα τα μελη ειναι προθυμα να βοηθησουν ολους τους χρηστες.
Αν δεν θελεις εσυ απο μονος σου να λυσεις τα οποια προβληματα εχεις δημιουργησει, μην περιμενεις απο κανεναν να σε βοηθησει, που στην τελικη, ειναι ενα forum, οπου ολοι μας αφιερωνουμε χρονο απο τη ζωη μας για να βοηθησουμε,
κανεις δεν ειναι Υποχρεωμενος οπως λες.
Απο εκει και περα, και βεβαια δεν εισαι Υποχρεωμενος αν δεν θελεις και δεν εχεις την ορεξη,
να κατσεις να βρεις λυσεις για τα προβληματα που εχει ο Η/Υ σου.
Τωρα με το σκεπτικο σου, εγω θα σου προτεινα, μιας και δεν θελεις να ψαξεις, και να ασχοληθεις με τα προβληματα που εχεις, ειτε να κρατησεις τα παραθυρα, οπου λογικα να νιωθεις και καλυτερα, μιας και με τα λεγομενα σου εχουν λιγοτερα προβληματα απ' οτι το Ubuntu, ειτε να κανεις τα παραπονα σου στην εταιρεια Canonical και να τους πεις οτι αν δεν μπορουνε να εχουν συμβατοτητα με το laptop που εχεις, να τα παρατησουν, και δεν το λεω ειρωνικα, ειναι αποψη σου, και απο εμενα ειναι σεβαστη. Να ξερεις πως με Προσοχη θα ακουσουν την αποψη σου!
Για να επικοινωνησεις μαζι τους, δες εδω http://www.ubuntu.com/aboutus/contactus

Διαβασε και εδω http://el.wikipedia.org/wiki/Linux το τι ειναι το linux, για να γνωριζεις τα βασικα!
έγραψε:και σας έχω πει να σκέφτεστε πριν γράφετε....
Αυτο παλι τι παει να πει? Οτι εσυ με αυτα που λες σκεφτεσαι και εμεις οι υπολοιποι ειμαστε οι χαζοι και δεν ξερουμε τι μας γινετε? Δεν καταλαβαινω το υφος σου, και αυτο ειναι παρατηρηση!

Διαβασε σε παρακαλω Προσεκτικα τις Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux
mangelasakis έγραψε:τι λες ρε vagrale13???
Διαβασε τα οσα εγραψα, και πιστευω θα σε εχω καλυψει!