Δημοσιεύτηκε: 03 Μαρ 2010, 18:35
από mangelasakis
Off topic:
κοίτα ξέρω πολυ καλά και το τι σημαίνει linux και τι unix και τι ελεύθερο λειτουργικό και γνωρίζω και την ιστορία τους και την εξέλιξη του κάθενος από βιβλιογραφία του πανεπιστήμειο μου(δεν θυμάμαι ακρίβως το βιβλίο και τον συγγραφέα αλλά ήταν στο μάθημα στα λειτουργικά συστήματα). Αν θέλεις να κάτσουμε μια μέρα να σου την πω(αν και φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν σπουδάσει η σπουδάζουν υπολογιστές το ίδιο και εσύ οπότε λογικά την ξέρετε) γιατί στο link το μόνο που λέει είναι οτι το linux είναι ελεύθερο και open source λειτουργικό... ωραία οπότε μπορούμε να το βελτιωσουμε εμείς οι ίδιοι και να διορθώσουμε ότι πρόβλημα μας παρουσιαάζει. Το θέμα είναι πως το βελτιώνουμε και πως διορθώνουμε τα προβλήματα που έχει??? Και ποιος ξέρει πως??? Εσύ έχεις κάτσει ποτέ να μελετήσεις τον κώδικα του ubuntu ή κάποιας άλλης εφαρμογής για να καταλάβεις πόσο δύσκολο είναι και πόσο χρονοβόρο???? Γιατί σας ακούω όλους και λέτε για open source λες και έχετε μελετήσει ποτέ τον κώδικα του για να βρείτε σφάλματα και κενάς ασφαλείας και είστε και 100% σίγουροι ότι δεν υπάρχουν. Πριν 2 μήνες περίπου ανακοίνωσε η canonical οτι ο πυρήνας είχε κενά ασφαλείας όταν όλοι σας λέγατε ότι είναι ασφαλές.. κάποιοι ίσως έχουν και το χρόνο και τις γνώσεις και την υπομονή και το κάνουν. Κάποιοι ίσως έχουν και το χρόνο και τις γνώσεις και την υπομονή και το κάνουν.

και επειδή με έχετε παρεξηγήσει δεν θέλω να ειρωνευτώ κανέναν σας. Την βοήθεια σας θέλω γιατί όσα και να ξέρω θεωρητικά από το πανεπιστήμειο, στην πράξη είμαι άσχετος και δεν έχω ασχοληθεί και αρκετά.

απλά όταν μου λες να πάω να αλλάξω την κάρτα δικτύου η όποια άλλη συσκευή δεν λειτουργεί χάνοντας την εγγύηση και πληρώνοντας και άλλα χρήματα καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι δεν είναι και το πιο έξυπνο πράγμα που μπορείς να μου προτείνεις γιατί αν ήθελα να πληρώσω παραπάνω θα έπαιρνα και καλύτερο pc από αυτό που πήρα και ένας από τους κύριους λόγους που διαλεξα αυτό το pc είναι ότι και η SONY έχει 2 χρόνια εγγύηση και δεν θέλω να την χάσω γιατί τα λαπτοπ από την φύση τους είναι ζιμιαρικα.
Και ακόμη όταν μου λες ότι δεν έψαξα και δεν ρώτησα για την συμβατότητα και πήρα εις γνώσης μου αυτό το pc που πατε να μου το βγαλετε άχρηστο είναι σαν να μου λες "ε αφού είσαι χαζός και άσχετος και δεν σκέφτηκες πριν το πάρεις καλά να πάθεις". Μπορεί να το λες με ευγενικό τρόπο αλλά το ίδιο πράγμα εννοείς...
Αλλά αυτό που λέτε ότι δεν θέλω να μάθω και δεν έχω ψάξει και δεν έχω ασχοληθεί με το πρόβλημα ΜΟΥ δεν ισχύει... και μόνο ότι έχω κάτσει και έχω φάει τόσες ώρες να σας γράφω καταλαβαίνετε πόσο πολύ με ενδιαφέρει και με τρώει... αλλά εσάς ως τώρα η βοήθειά σας είναι του στυλ "άλλαξε κάρτα δικτύου" ή "ας πρόσεχες πριν τον αγοράσεις". Και μου είπατε και για το NdisWrapper που δεν ξέρω ούτε καν τι είναι και φαντάζομαι θα μου φάει τουλάχιστον 1-2 ώρες μεχρι να βρώ τι κάνει...

Για τις οδηγίες του φόρουμ τις έχω διαβάσει αλλά ούτε εσείς οι ίδιοι που τους βγάλατε δεν τους εφαρμόζετε...

και για την canonical τους έχω στείλει ήδη τα ανάλογα bugs...

τέλος πάντων

και εγώ ο ίδιος όπως λες το ανέφερα πιο πριν ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να με βοηθήσετε... όπως και ότι δεν με υποχρεώνει κανείς να βάλω ubuntu...

Αλλά όχι πως δεν ασχολούμε με το πρόβλημα μου.... έχω φάει τώρα μαζί με σήμερα 2 μέρες...