Δημοσιεύτηκε: 25 Μάιος 2010, 12:06
_sleeper έγραψε:Off topic:
Καταρχήν θεωρώ το λιγότερο άτοπη τη συμπεριφορά σας απέναντι στον paris. Ο άνθρωπος ευγενέστατα ζήτησε πληροφορίες για μια νόμιμη εφαρμογή και μας διαβεβαίωσε για το αγνό των προθέσεών του. Δεν βλέπω κανένα λόγο να θεωρείτε οτι ντε και καλά είναι ψεύτης και cracker, χωρίς να έχει δώσει δικαίωμα.
Τα συγχαρητήρια μου σε όλους που γνωρίζουν τόσα πολλά - μπράβο! ::clap::.
Ή πιστεύετε πως δεν έχουμε ιδέα απο aircrack ή είμαστε guru και δε θέλουμε να μοιράσουμε τις γνώσεις μας με τους απλούς χρήστες.
Το forum είναι η βιβλιοθήκη της κοινότητας και ό,τι γράφουμε μένει και είναι προσβάσιμο απο όλους. Ακόμα και αν έχει αγνές προθέσεις και θέλει να μάθει ο φίλος paris_rx8 (δεν έχω κάποιον λόγο τον πιστέψω ή όχι), οι απαντήσεις σας πάνε σε όλους.
Προσωπικά δε θέλω το forum να είναι η αφετηρία για να "ξαμοληθούν" πιτσιρικάδες με laptop και πεντάμετρες προεκτάσεις usb ψάχνοντας τους γείτονές τους "σπάζοντας πλάκα". Υπάρχουν εκτενείς αναφορές αναρτημένες στο internet για τη χρήση του προγράμματος και troubleshooting, δε χρειαζόμαστε ακόμη μία που δίνει μασημένη τροφή.
Αν θέλετε μπορείτε να βοηθηθείτε με p.m. όχι δημόσια.
Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω πρόβλημα με το άτομο αλλά με το θέμα.
Τα είπα' αν θέλετε τα σέβεστε ή συνεχίζετε. Πέραν τούτου, δεν πρόκειται ν' ασχοληθώ περαιτέρω.