Δημοσιεύτηκε: 27 Μάιος 2010, 14:44
από vagrale13
phantom_xxx έγραψε:ενας καλος hacker να εισαι σιγουρος αν θελει να κανει καποια τετοια ενεργεια το μονο που δεν θα χρισιμοποιησει το aircrack-ng.υπαρχουν καλυτερα εργαλεια και περισσοτερα εργαλεια για να κλησεις εναν SERVER.

Αυτο ειναι κατι που εμενα δεν με απασχολει και πολυ... και πιστευω ολα τα μελη της κοινωτητας, δεν τους ενδιαφερει να ασχοληθουνε με κατι τετοιο! Δεν χρησιμοποιουμε το Ubuntu και το Linux για αυτο το λογο! :thumbup:

phantom_xxx έγραψε:τωρα οσο για τους απλους χρηστες αστους να παιζουν και λιγο με το aircrack-ng (δεν ειναι και τοσο κακο πιστευω)ομως αρκει πανω απο ολα να σεβονται το (θυμα τους) και να μην προκαλουν προβληματα.ειναι ενα προγραμμα και μιλαμε για τεχνικα θεματα εδω μεσα και δινουμε λυσεις σε ολους.εξαλου ξερεις και τι σημενει αυτο ετσι?

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει καποια πραγματα.
Δεν ειναι το θεμα τι θελω εγω, ή εσυ, το θεμα ειναι τι ειναι επιτρεπτο απο το forum απο τοτε που εχει ανοιξει,
και ποια η λειτουργει του!
Καλο ειναι να ξεκινησεις διαβαζοντας προσεκτικα τις Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux

Αν σε ενοχλει οτιδηποτε με τη λειτουργεια του forum, και πιστευεις οτι ειναι καλυτερα να δινονται λυσεις για το πως να σπασει καποιος το ασυρματο του γειτονα, μπορεις να ανοιξεις ενα Θεμα εδω viewforum.php?f=2
και να προτεινεις οτι θελεις, με σκοπο την βελτιωση και την λειτουργεια του forum και της κοινωτητας! :)

phantom_xxx έγραψε:παρτε και αυτο http://forum.hellug.gr/index.php?topic=5272.0 επειδη μου ειπες πλαγιος αν καταλαβα καλα αν εχω ιδεα απο τεχνικα forum και συζητησεις.δεν βγενουν off topic οποιος θελει βοηθαει και οποιος δεν θελει δεν απανταει.

Νομιζω πως σε καλυψα απολυτα με τα παραπανω που ειπα, και δεν χρειαζεται να σχολιασω τις απαντησεις απο το συγκεκριμενο forum, και το καθε forum! :thumbup: