Δημοσιεύτηκε: 31 Μάιος 2010, 12:33
AxlD έγραψε:...έγραψε:Κατα καιρους υπήρχαν 2-3 μερες σερι που γινοταν
Μετοχος στην forthnet εισαι?
Με ολο τον σεβασμο...
Όχι. αλλα μου την σπάει να βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα.
Εγώ στην περιοχή μου είμαι έχω δει ποοοολλά απο γνωστούς. Εχω δει συνδρομητη στην T3ll@s να πληρώνει double play και να έχει μονο τηλεφωνο διοτι η γραμμή του δεν συγχρονίζει (μένει σε προάστιο της πολης)... Έχω δει παλι τεχνικους της T3ll@s να διαβεβαιώνουν οτι θα έχει ο συνδρομητης (αλλος απο τον προηγουμενο) στο χωριό του (ναι έχει καλυψη και καλα όλου του Ν.Χανιών) ιντερνετ, και στο τελος να μην έχει τίποτα... διοτι δεν μετράνε ουτε το στοιχειώδες , την απόσταση των καλωδίων απο το κεντρο τους. Εχω πετύχει όμως γνωστό μου να έχει κουβαλήσει 3 φορες τεχνικους της εταιρειας (άλλης) σπίτι του και να μην του έχουν βρει οτι έφταιγε το ρουτερ. Όλα αυτα ειναι καταδικαστέα. Βέβαια έχω δει και πολλα να δουλέυουν ρολόι και απροβλημάτιστα και της t3ll@s και άλλων εταιρειών. Για αυτο τον λόγο και δεν προδικάζω για το αν έχει προβλήματα καποιος με τον παροχό του μονο και μονο επειδη μου είπε τι παροχο έχει.
Σου κάνει νερά το ιντερνετ;;; Αν ναι, παρατήρησε, ξεσυνδεεται ο υπολογιστής σου απο το ρουτερ ή το ρουτερ απο το δικτυο. Σου ξεσυνδέεται ο υπολογιστής σου, δοκιμασε αλλον, σου κανει τα ίδια;;; Αν κανει τα ίδια, δοκιμασε ρουτερ γνωστού σου, το ξανακανει;; Το ρουτερ χανει το δικτυο;, δοκιμασε ενα ρουτερ γνωστού σου, κανει τα ιδια;;; αν κανει τα ιδια, ειδοποιήσε τον παροχο σου, μαλλον αυτος φταιει. Θα κανει αυτος τους ελεγχους του και θα σου πει.
Συγνώμη αν ήμουν αποτομος, αλλα διαβάζω και ακούω συνέχεια τέτοιες λογικές και τσατίζομαι.
Για φαντάσου τώρα να σου έλεγα εγώ οτι κουτσαίνω και να μου έλεγες εσύ οτι φταίει το παπούτσι μου.