Δημοσιεύτηκε: 07 Ιουν 2010, 11:54
από argi21
παιδες το εχω γραψει το προβλημα μου πιο πανω....αλλα το ξαναγραφω...ξεκινανε το ubuntu 10,04 κανονικα χωρις κανενα προβλημα η καρτα http://www.ec21.com/product-details/Hig ... 36185.html με τσιπακι rtl8187l μου βρισκει το μοντεμακι μου οπως και ολα τα δικτυα που υπαρχουν γυρω μου συνδεομαι στο μοντεμακι μου (thomson) κλειδωμα wpa-wep ολα τα εχω δοκιμασει ακομα και χωρις ασφαλεια...το μοντεμακι μεσα στο μενου του μ'εχει κλειδωσει στα 1 Mbps εως 5,5 ενω η καρτα στα conection information του ubuntu μου δειχνει 36Μbps και να μην πω ποσα δικτυα πιανω γυρω μου με τα win ενω με ubuntu 3 με το ζορι.... το παραλογο ειναι πως στo αλλο καταραμενο λειτουργικο (microsoft win7 x64)με κλειδωνει στα 48-54Mbps..αφου με κλειδωθω λοιπον στο ubuntu κανω π.χ update με μεγιστη ταχυτητα download 0-25KB πολλες φορες με πεταει απο τον update server...αλλο προβλημα που εχω ειναι στο ποντικι ενω δουλευει κανονικοτατα αρχιζουν να μην λειτουργουν τα κουμπια του ενω ο κερσορας συνεχιζει τα δουλευει.το πληκτρολογιο οπως ειπατε και παραπανω ειναι λογικο να το χανει καμμια φορα αλλα δεν ειναι λογικο να το χανει μετα απο 2 λεπτα ακινισιας του pc...