Δημοσιεύτηκε: 24 Ιαν 2011, 02:29
από Serkos
Παιδιά ένα γεια σε όλους και από μένα. Καινούργιος και γω στην κοινότητα και περιττό να πω ότι έχω ήδη καεί. Μεγάλη ανακούφιση να βρίσκω αυτό το site και με μια πρώτη ματιά κατάλαβα ότι εδώ έχει γίνει σοβαρή δουλειά. Μπράβο σε όλους όσους έχου συνεισφέρει σε αυτό.
Αφού κατάφερα να εγκαταστήσω το ubuntu 10.10 μετά από 2 μέρες προσπάθειας, προσπαθώ να συνδεθώ στο internet. Έχω ένα usb modem με conexant accessrunner chipset (αυτό που δίνει η conn-x) και έχω καταφέρει να περάσω το firmware. Συνδέω λοιπόν το modem στον υπολογιστή και το πορτοκαλί λαμπάκι αναβοσβήνει, μέχρι που μένει σταθερά αναμμένο (καλό σημάδι αυτό διάβασα). Μετά;;;;;;
Απ'ότι έχω καταλάβει πρέπει να συγχρονίσω και να περάσω διάφορες ρυθμίσεις αλλά πως; Δοκίμασα και το ubudsl αλλά απέτυχα και κάπου διάβασα μετά ότι αυτό το project δε δουλεύει για τις καινούργιες εκδόσεις..
Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος θα ήμουν ευγνώμων...

!

Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την Serkos

Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.
Αυτόματο script υπογραφής