Δημοσιεύτηκε: 12 Μαρ 2011, 00:46
από kostas2089
Το παραξενο της ολης υποθεσης φιλε Μακη (αν μου επιτρεπεις το φιλε βεβαια) ειναι οτι ο υπολογιστης οπως και το ιντερνετ ειναι με τις ωρες του.Καποιες ωρες πεταει στην πραγματικοτητα και την ωρα που εδωσα στο τερματικο το top ηταν καλα,και κάποιες αλλες μπορει να μην φορτωσει ουτε το google δεν φταιει η συνδεση του internet επαναλαμβανω αλλα ουτε και ενα ενγραφο του open office.Με αλλα λογια καποιες ωρες χαιρομαι που εχω το ubuntu και καποιες αλλες αναπολω τα windows.Επειδη εγω δεν γνωριζω και εσεις ακόμα σιγουρα οχι υπαρχει τροπος να μαθουμε μηπως να εντοπισουμε αν δεν πηγε κατι καλα κατα την διαδικασια του format μηπως ο διαχωρισμος του δισκου δεν εγινε κατα τον σωστο τροπο και ζοριζετε απο εκει κτλ;;Σκεφτομαι βαση λογικης γιατι και η πληροφορικη ειναι τετοιου ειδους επιστημη.Παντως Μακη με ολο τον σεβασμο απλα εισαι respect που καθεσε και ασχολησε με του καθενος το προβλημα.Περιμένω την απαντηση μπας και λυσουμε και το προβλημα(Που κατα τους προγραμματιστες ΠΡΟΒΛΗΜΑ ειναι η κατασταση η οποια χρηζει αντιμετωπισης απαιτει λυση η οποια δεν ειναι γνωστη ουτε προφανης.Ευχαριστω προκαταβοληκα.