Δημοσιεύτηκε: 03 Δεκ 2008, 00:27
Δεν μπορω να βαλω [ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ] μια και δεν επιλυθηκε. Ασχετως με το αν εγω βρηκα μια "λυση" θεωρω πως θα πρεπει να το λυσουμε το προβλημα, ωστε να ειναι και παραγωγικο το forum στα googling για παρομοια προβληματα. Αρχικα αυτο που καταλαβα ειναι οτι η συγκεκριμενη συσκευη θελει τον RT2570 driver που βρισκεται http://rt2x00.serialmonkey.com/wiki/index.php/Downloadsγια να αναγνωριστει απο το Ubuntu. Τωρα κατι εχει αλλαξει στον πυρηνα του 8.10 και ενω στο 8.04, ασχετως με το οτι δεν δουλεψε, τουλαχιστον αναγνωριστηκε, στο 8.10 δεν αναγνωριζεται με τον συγκεκριμενο driver.
14b2:3c02 Atheros Communication C54USB WLAN
Οσο για τα υπολοιπα στο iwconfig μονο το lo ,
ενω τα modules που φορτωνει ειναι τα κανονικα της εγκαταστασης. Με πειραματισμους φορτωνει τον RT2570 , και εκανα blacklist τα RT2500usb, RT2500lib, αλλα και παλι τιποτα. Τωρα ξανακανω εγκατασταση, οποτε δεν εχω αποτελεσματα....)
- Κώδικας: Επιλογή όλων
lsusb
14b2:3c02 Atheros Communication C54USB WLAN
Οσο για τα υπολοιπα στο iwconfig μονο το lo ,
ενω τα modules που φορτωνει ειναι τα κανονικα της εγκαταστασης. Με πειραματισμους φορτωνει τον RT2570 , και εκανα blacklist τα RT2500usb, RT2500lib, αλλα και παλι τιποτα. Τωρα ξανακανω εγκατασταση, οποτε δεν εχω αποτελεσματα....)