Δημοσιεύτηκε: 18 Δεκ 2008, 23:52
Γραμμή έχω την 6άρα (τότε δίνανε 6 και 24. Είχε μικρή διαφορά σε τιμή αλλά αφού ΛΟΓΙΚΑ δεν θα μπορούσα να πιάσω τα 24 γιατί να την πάρω; Τα 6 τα είχα σίγουρα). Attenuation Downstream έχω 11db και Noise Margin έχω 12db. Το σύνδεσα στο ρεύμα (όπως του φίλου μου αν θυμάσαι). Οι προδιαγραφές για τα μηχανάκια αυτά είναι μέχρι 14 (που είναι μεγαλύτερο του 6 και μικρότερο του 24). Γιατί θα μου πείς; Αφενός γιατί υπάρχει η κ...εγγύηση του νεου υπολογιστή και δεν μπορώ να βάλω το ασύρματο, ούτε είναι εύκολο να τραβήξω καλώδιο eth από το σημείο του υπολογιστή μέχρι το σημείο του router.
Σορρι για τις μονάδες. Όντως είναι kb/s. Θα τις τοποθετήσω στο αρχικό ποστ για να μην μπερδευόμαστε.
Δεν μίλησα για τορεντ. Αλλά απλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους χρησιμοποιώ το Azureus (ή vuze στην 8.10). Παλιότερα το ktorrent αλλά κάπου μου κολούσε και το έβγαλα.
Τις ταχύτητες που λέω, τις πιάνω είτε κατεβάσω από το ftp.ntua.gr είτε από torrent είτε από απλό κατέβασμα από σερβερς του εξωτερικού.
Σορρι για τις μονάδες. Όντως είναι kb/s. Θα τις τοποθετήσω στο αρχικό ποστ για να μην μπερδευόμαστε.
Δεν μίλησα για τορεντ. Αλλά απλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους χρησιμοποιώ το Azureus (ή vuze στην 8.10). Παλιότερα το ktorrent αλλά κάπου μου κολούσε και το έβγαλα.
Τις ταχύτητες που λέω, τις πιάνω είτε κατεβάσω από το ftp.ntua.gr είτε από torrent είτε από απλό κατέβασμα από σερβερς του εξωτερικού.