Δημοσιεύτηκε: 10 Σεπ 2012, 13:42
από eliasps
Lefteris_ έγραψε:Κατέβασα τους drivers και μου πετάει το παρακάτω μήνυμα
* Checking user... [ Ok ]
* Verifying kernel... [Fail]
Notice: The kernel "3.2.0-29-generic-pae" is NOT supported by this package. Exit

Ναι, απλά ανέφερα τους οδηγούς αυτούς, για να τονίσω ότι δεν υπάρχει κάποιος για τα καινούρια συστήματα, δεν εννοούσα να κάνεις εγκατάσταση. Το έγραψα και παραπάνω:
έγραψε:Moy φαίνεται αρκετά περίεργο, αλλά αρχίζω και έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει οδηγός της συγκεκριμένης συσκευής, για τις νέες εκδόσεις του Ubuntu και του kernel.

Δηλαδή δεν αποκλείω την πιθανότητα να σταμάτησε η εταιρεία να παρέχει υποστήριξη για την κάρτα, σε νέες εκδόσεις Ubuntu και Linux (kernel).
Άσχετα λοιπόν από την διανομή, όπου εσύ έχεις 12.04 ενώ ο οδηγός λέει για την 10.04 (2 χρόνια πριν), υπάρχει και η έκδοση του πυρήνα (Linux Kernel) που ουσιαστικά είναι η βάση του λειτουργικού συστήματος. Εσύ έχεις τον 3.2.0-29, ενώ ο οδηγός είναι για τον 2.6.32-21 (επίσης παλιά έκδοση).
Για αυτό δεν πέτυχε η εγκατάσταση, ο οδηγός προσπάθησε να επιβεβαιώσει ότι έχεις τον 2.6.32-21 προκειμένου να συνεχίσει την εγκατάσταση και είδε ότι έχεις τον 3.2.0-29, για αυτό σταμάτησε. Αυτοί οι οδηγοί δεν είναι η λύση.

Δεν λέω πως δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου, απλά λέω πως δεν μπορώ να σκεφτώ ή να βρω εγώ κάποια. Κάποιο άλλο μέλος του forum ίσως σου προτείνει να δοκιμάσεις κάτι.