Δημοσιεύτηκε: 18 Νοέμ 2012, 00:09
από baspax11
Learner έγραψε:
baspax11 έγραψε:Νομίζω πως όχι φιλε μου δεν ειχα μπει καν στους πρόσθετους οδηγούς απλα εκανα ενα ρεσταρτ μετα τις ενημερωμένες εκδόσεις και μετα δεν δούλευε! τωρα κανω το ίδιο αν γινει το ιδιο πρόβλημα θα βαλω τους drivers που μου ειπες και θα στείλω να αποτελέσματα!

Ανάποδα το κάνεις όμως , μου φαίνεται. Εγκατέστησε τώρα το πακέτο , firmware είναι . Τώρα που έχεις Internet και αν όντως το πρόβλημα οφειλόταν σε αυτό , τότε δεν θα έχει ξανά πρόβλημα.
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get install firmware-b43-lpphy-installer

Δεν σε πρόλαβα! παλι με την εγκατασταση των ενημερώσεων εκανε το ίδιο και μάλιστα ακολούθησα τα βηματα σου βαζοντας το στον φακελο home και μετά οταν πατησα στο τερματικό μου εβγαλε το εξής!
Κώδικας: Επιλογή όλων
chris@Pavilion-dv6-Notebook-PC:~$ sudo dpkg -i firmware-b43-lpphy-installer_015-14_all.deb
(Ανάγνωση βάσης δεδομένων ... 149402 files and directories currently installed.)
Προετοιμασία για αντικατάσταση firmware-b43-lpphy-installer 1:015-14 (χρησιμοποιώντας το firmware-b43-lpphy-installer_015-14_all.deb) ...
Αποσυμπίεση του αντικαταστάτη firmware-b43-lpphy-installer ...
dpkg: dependency problems prevent configuration of firmware-b43-lpphy-installer:
firmware-b43-lpphy-installer εξαρτάται από b43-fwcutter (>= 1:015-14). Ωστόσο:
Το πακέτο b43-fwcutter δεν είναι εγκατεστημένο.

dpkg: error processing firmware-b43-lpphy-installer (--install):
προβλήματα εξάρτησης - αφήνεται μη ρυθμισμένο
Προέκυψαν σφάλματα κατά την επεξεργασία του:
firmware-b43-lpphy-installer
chris@Pavilion-dv6-Notebook-PC:~$