Δημοσιεύτηκε: 03 Μαρ 2013, 10:10
έγραψε:Αλλαγή πυρήνα, πιο καινούργιου.(αφού πεις πρώτα τι κάρτα γραφικών έχεις και τι οδηγούς)
Είμαι ήδη με τον τελευταίο πυρήνα. Η κάρτα γραφικών μου φαίνεται πιο πάνω :
έγραψε:01:00.0 VGA compatible controller [0300]: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Madison [Radeon HD 5000M Series] [1002:68c1]
και είμαι με τους open source drivers
έγραψε:Τα καινούργια προβλήματα που ανέφερες τώρα, τα είχα με τον kernel 2.6.38 και 2.6.39(εννοείται και με όλους τους παλιότερους) με τον 3.0 έστρωσε.
Είμαι με τον τελευταίο και .... δεν...
έγραψε:Κάνε μια δοκιμή ακόμα, μπες στα win και ενεργοποίησε το ασύρματο, μετά μπες στο ubuntu και κοίτα την συμπεριφορά.(λειτουργεί το fn+f8;)
Όπως έχω γράψει και πιο πάνω, ναι, λειτουργεί κανονικά αν δεν είναι hard blocked από win. Το fn+f8 λειτουργεί κανονικά και πάλι εφόσον δεν ειναι hard blocked από win.
έγραψε:Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει bcmwl-kernel-source αρχείο ρυθμίσεων στον υπολογιστή; Για κάνε μια αναζήτηση. Επίσης θυμάσαι όταν έκανες εκκαθάριση με το ubuntu-tweak αν είδες το συγκεκριμένο αρχείο και είσαι σίγουρος ότι το διέγραψες.
double checked!
Τέλος :
- Κώδικας: Επιλογή όλων
uname -a
Linux Satellite-L655 3.5.0-25-generic #39-Ubuntu SMP Mon Feb 25 18:26:58 UTC 2013 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux