Δημοσιεύτηκε: 04 Σεπ 2013, 10:49
Προσπαθώντας να βρω λύση δοκίμασα και το εξής. Πήρα ένα USB to Serial adapter και σύνδεσα εκεί ένα U.S.Robotics 56K Faxmodem. Με το Gnome PPP μπορώ να πραγματοποιήσω επιτυχώς τηλεφωνικές κλήσεις αλλά με το eFax-gtk δεν τα καταφέρνω. Πως μπορώ να δώ που είναι σενεδεμένο το Modem; Έβαλα /dev/ttyUSB0 που είδα ότι χρησιμοποιεί και το Gnome PPP από το auto detect αλλά πατώντας send fax δεν κάνει τίποτα.
O adapter αναγνωρίζεται ως Bus 002 Device 003: ID 0403:6001 Future Technology Devices International, Ltd FT232 USB-Serial (UART) IC
Ο κατασκευαστής δίνει drivers αλλά πάνω στο compilation μου βγάζει error ότι δεν βρίσκει ένα modversions.h file. Υπάρχει κενό σε άλλη τοποθεσία στον υπολογιστή μου βέβαια.
Σε όποιο και από τα 2 modems μπορείτε να με βοηθήσετε είναι ευπρόσδεκτο.
O adapter αναγνωρίζεται ως Bus 002 Device 003: ID 0403:6001 Future Technology Devices International, Ltd FT232 USB-Serial (UART) IC
Ο κατασκευαστής δίνει drivers αλλά πάνω στο compilation μου βγάζει error ότι δεν βρίσκει ένα modversions.h file. Υπάρχει κενό σε άλλη τοποθεσία στον υπολογιστή μου βέβαια.
Σε όποιο και από τα 2 modems μπορείτε να με βοηθήσετε είναι ευπρόσδεκτο.