Δημοσιεύτηκε: 06 Μάιος 2014, 00:23
Δεν αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, αλλά θεματικά, ανήκει εδώ. Έκανα καθαρή εγκατάσταση του 14.04. αντικαθιστώντας το 12.04 στο οποίο δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα τέτοιας υφής . Το εικονίδιο του bluetooth δεν μου το εμφάνιζε στον πίνακα (ενώ στις ρυθμίσεις συστήματος ήταν τικαρισμένη η εμφάνισή του). Επιπλέον μου έδινε το bluetooth απενεργοποιημένο. Αλλάζοντας τις επιλογές από τον πίνακα, δεν μου έδινε καμία αλλαγή (ενεργοποίηση, ορατότητα). Ενεργοποιείται όμως όταν βγάλω το usb bluetooth και το ξαναβάλω. Αν σβήσω τον υπολογιστή, όλα επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση!
Ψάχνοντας στο φόρουμ, βρήκα και έδωσα αυτή την εντολή...
Μετά από αυτό, έχω το εικονίδιο (απενεργοποιημένο) στην μπάρα, ενώ ενεργοποιείται όπως και πριν με εξαγωγή/εισαγωγή του usb.
*Τυχαία, ανακάλυψα ότι όταν είναι ενεργοποιημένο, δεν λειτουργεί η usb κάμερα στο Skype.
Ψάχνοντας στο φόρουμ, βρήκα και έδωσα αυτή την εντολή...
- Κώδικας: Επιλογή όλων
echo 'btusb' | sudo tee -a /etc/modules
Μετά από αυτό, έχω το εικονίδιο (απενεργοποιημένο) στην μπάρα, ενώ ενεργοποιείται όπως και πριν με εξαγωγή/εισαγωγή του usb.
*Τυχαία, ανακάλυψα ότι όταν είναι ενεργοποιημένο, δεν λειτουργεί η usb κάμερα στο Skype.