Δημοσιεύτηκε: 20 Απρ 2009, 13:55
φιλε Mind5torm παρομοιο αν οχι ιδιο προβλημα ειχα κ εγω πριν καιρο με φρεσοκεγκατεστημενα ubuntu 8.10. Ειχα αφησει το θεμα να υπαρχει μπας και υστερα απο κανα update το θεμα εφτιαχνε αλλα τπτ. Τοτε αποφασισα να μπω ο ιδιος στη διαδικασια της ευρεσης του προβληματος κ αρχισα να ψανχω τα settings το network-manager. Μεσα στο καταλογο /etc/NetworkManager υπαρχει το αρχειο nm-system-settings.conf
του οποιου την ρυθμιση
την ειχα αλλαξει δηλαδη απο true την εκανα false ή το αντιθετο δεν θυμαμαι. Το θεμα ειναι παντως οτι λυθηκε δειχνοντας μου κανονικα την καρτα δικτυου κ οτι ειμαι συνδεδεμενος. Δεν ξερω ποια θα πρεπει να ειναι η κανονικη τιμη του παραπανω αλλα το σιγουρο ειναι οτι αλλαζοντας την λυθηκε.
Μετα την αλλαγη που εκανα, εκανα και ενα restart τον manager για να λειτουργησουν οι αλλαγες
Ηθικο διδαγμα?
«Όταν ο Μωάμεθ δεν πάει στο βουνό, το βουνό πάει στον Μωάμεθ»
του οποιου την ρυθμιση
- Κώδικας: Επιλογή όλων
[ifupdown]
managed=false
την ειχα αλλαξει δηλαδη απο true την εκανα false ή το αντιθετο δεν θυμαμαι. Το θεμα ειναι παντως οτι λυθηκε δειχνοντας μου κανονικα την καρτα δικτυου κ οτι ειμαι συνδεδεμενος. Δεν ξερω ποια θα πρεπει να ειναι η κανονικη τιμη του παραπανω αλλα το σιγουρο ειναι οτι αλλαζοντας την λυθηκε.
Μετα την αλλαγη που εκανα, εκανα και ενα restart τον manager για να λειτουργησουν οι αλλαγες
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo /etc/init.d/NetworkManager restart
Ηθικο διδαγμα?
«Όταν ο Μωάμεθ δεν πάει στο βουνό, το βουνό πάει στον Μωάμεθ»