Δημοσιεύτηκε: 05 Οκτ 2009, 14:18
ant_0611 έγραψε:Αν το κανεις hidden SSID, βοηθάει απο την πλευρά οτι για να συνδεθεί ο αλλος, θα πρεπει να μαντέψει το ονομα του δικτύου σου.
Μου πηρε δυο ωρες, αλλα τελικα αυτο το εκανα! Ειναι 5ετιας τα Netgear και δεν τους αρεσουν πολλα πολλα.

ant_0611 έγραψε:
Το access list σπάει με το aircrack. Οδηγίες στο site του aircrack-ng. βοηθάει πολύ όμως όταν καποιος προσπαθει χειροκίνητα. Εχει όμως και τον μπελα οτι αν ερθει καποιος φίλος σου σπιτι σου με λαπτοπ, θα πρεπει να τον προσθέσεις στην λίστα σου...
Αυτο θα το ψαξω... αν και δεν εχει πολλες ρυθμισεις το router...
ant_0611 έγραψε:Εχει όμως και τον μπελα οτι αν ερθει καποιος φίλος σου σπιτι σου με λαπτοπ, θα πρεπει να τον προσθέσεις στην λίστα σου.
Αυτο λυνεται, απενεργοποιωντας το access list οταν ερθει ο φιλος... αρκει να θυμαμαι να το ενεργοποιησω μετα...

Router και Wireless εχουν εισοδο με password (ναι την εχω αλλαξει απο password...) NAS server εχει ενα password να με το συμπαθειο (hex). Με το printer τι να κανει; Να τυπωσει την εργασια του και μετα να μου χτυπησει το κουδουνι για να την παραλαβει;

Α, και το workgroup δεν λεγεται workgroup... το aircrack βλεπει πως λεγεται; Αν οχι, τοτε δεν βλεπει το Windows Network η κανω λαθος;
Ξερω οτι ειναι μπελας, η σωστοτερη λυση ειναι να παρω μια καρτα/bridge με WPA και να ξεμπερδευω, αλλα ειχα προβληματα με τη ληψη και δεν θελω να ξαναρχισω... και να'χω και την συμβατοτητα με το ubuntu... Αυτο το συστημα δουλευει...
Φιλικα
ΜακηςΜ