Δημοσιεύτηκε: 19 Οκτ 2009, 23:34
testz0r έγραψε:γεια σας, είμαι νέος χρήστης του ubuntu (9.04) και έχω 2 κάρτες wireless. Η μία είναι η Netgear WG111v3 USB η οποία για να είναι συμβατή με linux πρέπει να ακολουθήσω αυτή τη διαδικασία:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=732827
Ευχαρισω προκαταβολικά.
Επειδή έχω ακριβώς το ίδιο (WG111 v3) , σε διαβεβαιώ δεν χρειάζεται καμία διαδικασία για να λειτουργήσει στην 9.04 . Ήδη από την 8.10 δούλευε χωρίς καμία εγκατάσταση (αν και το σήμα σε αυτές δεν ήταν και ότι καλύτερο...παρουσίαζε λίγο περίεργη λειτουργία με μικρότερη εμβέλεια απ ότι στα windows).
Τα καλά νέα στην νέα έκδοση 9.10 (ήδη στην beta που χρησιμοποιώ εγώ) είναι ότι έχει υποστεί βελτίωση και δουλεύει καμπάνα καλύτερα απ'ότι στις εκδόσεις 9.04 και 8.10. Ισχυρότερο σήμα και μεγαλύτερη εμβέλεια στην πράξη.