Δημοσιεύτηκε: 20 Δεκ 2009, 01:28
από manthos
Γεια σε ολους, αρχικα θελω να ευχαριστησω τον linuxman για την πολυτιμη βοηθεια που μου προσφερε, χωρις αυτον δεν θα ειχα καταφερει να επαναφερω το p/c μου στα ισια του, και τωρα θελω να πω με λιγα λογια σε ολους σας πως καταφερα και σχεδον ρημαξα το λειτουργικο μου, αρχιζω, αρχικα προσπαθησα να εγκαταστησω ενα usb stick της vodafone το οποιο με κουρασε αφανταστα και στην προσπαθεια να βρω βοηθει και λυσεις απο το forum αυτο αλλαξα τις ρυθμισεις της καρτας δυκτιου με αποτελεσμα να μην μπορω να εχω συνδεση για να δολεψω επανω στο προβλημα μου, μετα απο δυο μερες σπασιμο μου ειπε καποιος γνωστος μου ΄΄γιατι δεν κατεβαζεις ενα προγραμματακι που λεγεται kismet για να σπας κωδικους απο ασυρματα δυκτια? ΄΄ και εγω ο ασχετος πανω στην αγανακτηση μου το εγκατεστησα αγνοωντας τις προειδοποιησεις για τη μη υποστηριξη του απο την κοινοτητα ubuntu το αποτελεσμα ηταν να μου ρημαξει το λειτουργικο και να μην δουλευει σχεδον τιποτα σωστα,αυτα παθαινει καποιος οταν μπλεκεται σε χωραφια ξενα γιαυτο προσοχη σε οσους ειναι στα ιδια επιπεδα με μενα σε γνωση linux, μετα τη βοηθεια βεβαια του σεργιου ολα επανηλθαν σαν να μην εγινε τιποτε και τον ευχαριστω και παλι, επιφιλασομαι