Δημοσιεύτηκε: 19 Ιαν 2010, 03:08
από ntinos_
σίγουρα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι περισσότερο :( σήμερα ανακάλυψα πως το cd που έκανα την εγκατάσταση έχει πρόβλημα (μάλλον κατεστραμμένα αρχεία). επίσης έκαψα ακόμα ένα cd και μου έβγαλε 1 κατεστραμμένο αρχείο. όταν μπήκα για δοκιμή μου έβγαλε πως ο πυρήνας έχει σοβαρό σφάλμα και συνέχισε να συμβαίνει το ίδιο με την κανονική εγκατάσταση, το περίεργο είναι πως στην αρχή δεν είχα κανένα πρόβλημα ( :?: :!: ) δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως φτέει αυτό αφού έκανα όλα τα update, θεωρητικά πάντα δεν θα έπρεπε να λυθούν τα όποια προβλήματα είχε ο πυρήνας ?

στο desktop που δοκίμασα τα δισκάκια όταν πήγαινα και πατούσα για δοκιμή μου έβγαζε ένα I/O error και έκανε restart (δεν ξέρω τι εννοεί ακριβός). Ι/Ο = input/output σωστά? αλλά πάνω σε τι ? υποθέτω πως είναι κάτι απο το bios αυτό. και αυτό συμβαίνει σε οποιαδήποτε επιλογή και αν επιλέξω.

εντομεταξύ παρατήρησα πως το ασύρματο δεν με θέλει καθόλου.

σήμερα αγόρασα μία ασύρματη κάρτα δικτύου για το desktop (καιρός ήταν) αλλά και εκεί δεν μπορεί να δημιουργηθεί δίκτυο... δεν είναι ότι ζητάει συνέχεια κωδικό και τον χάνει, απλά δεν γίνετε με τι καμία, δείχνει τη περιστροφή με τα βελάκια ότι κάτι πάει να γίνει και αυτό, μετά έρχεται όπως ήταν... και εδώ πάλι δεν μπορώ να κάνω πολλά αφού πλέων δεν έχω το cd του ubuntu 8.04 (το έστειλα Θεσσαλονίκη σε ένα φίλο.) ούτε το cd απο την 9.04 (το έχει φίλος και θα μου το φέρει αύριο) και τα 2 cd της 9.10 δεν δουλεύουν. και το χειρότερο? δεν έχω άδεια cd.... αύριο θα πάω να πάρω κανα 10ριά να τα γράψω όλα...

μεγάλη καντεμιά...

αυτή πρέπει να είναι η κάρτα στο desktop.

Κώδικας: Επιλογή όλων
04:05.0 Ethernet controller: Atheros Communications Inc. AR5212/AR5213 Multiprotocol MAC/baseband processor (rev 01)