Δημοσιεύτηκε: 31 Μαρ 2010, 01:12
από georginiogr
Θέλω να ρωτήσω τι εργασίες και με ποιά προγράμματα θα πρέπει να κάνω για να μπορώ να έχω πάντα σε φόρμα το UBUNTU 9.10 που έχω εγκατεστημένο στο λαπ-τοπ μου εδώ και 2 περίπου μήνες. Έχω κάνει μερικές εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις προγραμμάτων. Μένουν κάποια κατάλοιπα που θα πρέπει να καθαριστούν? Αν ναι με ποιό πρόγραμμα? Μένουν κατάλοιπα και σκουπίδια απο το σερφάρισμα το διαδύκτιο? Βρήκα στο Computer Janitor, αλλά είπα να ρωτήσω μερικούς πιό έμπειρους χρήστες μήπως και κάνω καμιά βλακεία χρησιμοποιώντας το. Τι θα πρέπει να τσεκάρω ή να ξετσεκάρω κατα τη χρήση του? Επίσης πέρα απο αυτό το πρόγραμμα θα ήθελα μερικές συμβουλές-προτάσεις για να έχω ένα σύστημα σαν να έχει μόλις βγεί απο ΦΟΡΜΑΤ και καθαρή εγκατάσταση. Είμαι λίγο ψείρας αλλά δε νομίζω οτι είναι και ό,τι καλύτερο να έχεις ένα σύστημα που δεν σου αποδίδει το 100% των δυνατοτήτων του λόγω κακής συντήρησης. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω ξανά τα παντζούρια. Βρώμιζαν και δεν ξεβρώμιζαν με τίποτα :D . Προτάσεις παρακαλω....?