Δημοσιεύτηκε: 09 Ιουν 2010, 13:32
από Epirotes
Off topic:
jim137 έγραψε:
Epirotes έγραψε:
Lynx έγραψε:Δηλαδη λετε να το τολμησω ε? Ειμαι 50-50 και δεν ξερω τι να κανω :( :(

Παίξ' το κορόνα-γράμματα! :lol:

με τι κέρμα?? αυτό που έχει 2 ίδιες όψις??
ή το άλλο κορόνα κερδίζω γράμματα χάνεις?? :twisted: :twisted: :twisted:

Κατά προτίμηση, ναι! Αν και προσωπικά μου αρέσει και η εξής μέθοδος: ρίχνω το κέρμα όσες φορές χρειάζεται μέχρι να πάρω την απάντηση που θέλω!
:D :lol: :lol: :clap: :thumbup:

Lynx έγραψε:Ενταξει!! Θα τα βαλω!! το αποφασισα! Και βοηθεια αν θελω(που θα θελω) εχω εσας οποτε!!! :clap: :clap: :) :)

Ωραία και μην ανησυχείς καθόλου! :thumbup: Η ελληνική κοινότητα ubuntu είναι από τις καλύτερες κοινότητες που υπάρχουν παγκοσμίως στο διαδίκτυο (και πίστεψέ με, καρντάσι μου, έχω δει αρκετές από το 1992 μέχρι σήμερα). :bow: Ό,τι χρειαστείς, μην διστάσεις να ρωτήσεις προσέχοντας μόνον να τηρείς τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ. Αν διάβασες τον οδηγό για νεοεισερχόμενους σε Λίνουξ ή Φόρουμ καταλαβαίνεις τι εννοώ. Εάν δεν, τότε τι περιμένεις; :?: Από 'δω παν' κι άλλοι! :lol: :thumbup: Και γενικά το τμήμα με τους οδηγούς είναι ό,τι καλύτερο έχουμε ως κοινότητα και θα σε βοηθήσει σε πολλά πράγματα. Σε παρακαλώ να προσθέσεις και τις λεπτομέρειες του υλικού του Η/Υ που έχεις στην υπογραφή σου.

Off topic:
Υ.Γ.: Επειδή κάποιος ντόρος είχε γίνει παλιότερα με την "υπερβολική" χρήση φατσούλων (emoticons), διευκρινίζω ότι μόνον 9 από τις 30 παρούσες φατσούλες είναι δικές μου στο παρόν. Ας τις κάνουμε 10, καλύτερα; Πειράζει που είναι 11; :lol: