Δημοσιεύτηκε: 09 Ιουν 2010, 13:32
Off topic:
Κατά προτίμηση, ναι! Αν και προσωπικά μου αρέσει και η εξής μέθοδος: ρίχνω το κέρμα όσες φορές χρειάζεται μέχρι να πάρω την απάντηση που θέλω!

Ωραία και μην ανησυχείς καθόλου!
Η ελληνική κοινότητα ubuntu είναι από τις καλύτερες κοινότητες που υπάρχουν παγκοσμίως στο διαδίκτυο (και πίστεψέ με, καρντάσι μου, έχω δει αρκετές από το 1992 μέχρι σήμερα).
Ό,τι χρειαστείς, μην διστάσεις να ρωτήσεις προσέχοντας μόνον να τηρείς τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ. Αν διάβασες τον οδηγό για νεοεισερχόμενους σε Λίνουξ ή Φόρουμ καταλαβαίνεις τι εννοώ. Εάν δεν, τότε τι περιμένεις;
Από 'δω παν' κι άλλοι!
Και γενικά το τμήμα με τους οδηγούς είναι ό,τι καλύτερο έχουμε ως κοινότητα και θα σε βοηθήσει σε πολλά πράγματα. Σε παρακαλώ να προσθέσεις και τις λεπτομέρειες του υλικού του Η/Υ που έχεις στην υπογραφή σου.
Off topic:
Υ.Γ.: Επειδή κάποιος ντόρος είχε γίνει παλιότερα με την "υπερβολική" χρήση φατσούλων (emoticons), διευκρινίζω ότι μόνον 9 από τις 30 παρούσες φατσούλες είναι δικές μου στο παρόν. Ας τις κάνουμε 10, καλύτερα; Πειράζει που είναι 11;
jim137 έγραψε:Epirotes έγραψε:Lynx έγραψε:Δηλαδη λετε να το τολμησω ε? Ειμαι 50-50 και δεν ξερω τι να κανω![]()
Παίξ' το κορόνα-γράμματα!
με τι κέρμα?? αυτό που έχει 2 ίδιες όψις??
ή το άλλο κορόνα κερδίζω γράμματα χάνεις??![]()
![]()
Κατά προτίμηση, ναι! Αν και προσωπικά μου αρέσει και η εξής μέθοδος: ρίχνω το κέρμα όσες φορές χρειάζεται μέχρι να πάρω την απάντηση που θέλω!
Lynx έγραψε:Ενταξει!! Θα τα βαλω!! το αποφασισα! Και βοηθεια αν θελω(που θα θελω) εχω εσας οποτε!!!![]()
![]()
![]()
Ωραία και μην ανησυχείς καθόλου!
Off topic:
Υ.Γ.: Επειδή κάποιος ντόρος είχε γίνει παλιότερα με την "υπερβολική" χρήση φατσούλων (emoticons), διευκρινίζω ότι μόνον 9 από τις 30 παρούσες φατσούλες είναι δικές μου στο παρόν. Ας τις κάνουμε 10, καλύτερα; Πειράζει που είναι 11;