Δημοσιεύτηκε: 09 Ιουν 2010, 17:31
από Epirotes
jim137 έγραψε:δοκίμασε Windows 7 (loader) και πάτα f8 μήπως είναι πρόβλημα των Windows!
το Windows Vista (loader) τι είναι?

Δεν νομίζω! Μου φαίνεται ότι είναι πρόβλημα σωστής εγκατάστασης του grub. Τα Windows Vista (loader) είναι μάλλον σκουπίδια (τουλάχιστον για τα δύο τελευταία είμαι σχεδόν 100% σίγουρος). Είμαι επίσης σχεδόν 100% σίγουρος ότι 1. η επαναφορά του Windows 7 (loader) και στην συνέχεια 2. η επαναφορά/σωστή εγκατάσταση του grub θα λύσει το πρόβλημα. ;)
bill3377 έγραψε:Πρέπει να είμαι on line για να κάνω το grub-update? Το δοκίμασα χωρίς να είμαι on line και δεν δούλεψε. Δοκίμασα και με F8 φίλε μου αλλα δεν κάνει τίποτε. Βγάζει αμέσως την παύλα σε μαυρη οθόνη. Windows vista βάζει τα win 7 στην εκκίνηση.

Δεν ξέρω αν πρέπει να είσαι συνδεδεμένος για το grub-update, αν και δεν νομίζω, θα πρέπει δηλ. να δουλεύει και off-line. Βάλε το CD των 7 και κάνε επαναφορά του Windows 7 (loader). Μετά κάνε επαναφορά/επανεγκατάσταση του grub. ;) Για την επαναφορά του Windows 7 (loader) υπάρχει και το testdisk (αν δεν έχεις π.χ. CD των 7).