Δημοσιεύτηκε: 09 Ιουν 2010, 23:02
Ακριβώς!
Off topic:
Άσε που άμα -όπως π.χ. εγώ- είχες μάθει και στα παράθυρα του Μπιλάκου να χρησιμοποιείς εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ (Firefox και OpenOffice κυρίως) δεν σου κακοφαίνεται και τόσο η αλλαγή. Κατά τ' άλλα υπάρχουν και οι εξής λύσεις: το wine (παλούκι στήσιμο και πολύ διάβασμα, αλλά άμα δουλέψει είσαι κι ο πρώτος του χωριού που λέει ο λόγος
), το vbox, δηλ. windows σε εικονική μηχανή (εάν σου κάνει δουλειά ό,τι καλύτερο
, αν όχι πας στην τελευταία λύση) και τέλος κρατάς και τα παράθυρα του Μπιλάκου και έχεις σύστημα διπλής (ή τριπλής ή και τετραπλής) εκκίνησης.
Ουδέν πρόβλημα.
Να φανταστείς ότι εγώ έχω και κρατάω τα ΧΡ ακόμα γιατί μόνο σ' αυτά δουλεύει το λογισμικό της Sony
(δεν μας αγαπάει καθόλου και θα με χάσει από πελάτη της) για να κατεβάζω τα βίντεο από την πανάρχαια handycam που έχω.
Άσε που άμα -όπως π.χ. εγώ- είχες μάθει και στα παράθυρα του Μπιλάκου να χρησιμοποιείς εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ (Firefox και OpenOffice κυρίως) δεν σου κακοφαίνεται και τόσο η αλλαγή. Κατά τ' άλλα υπάρχουν και οι εξής λύσεις: το wine (παλούκι στήσιμο και πολύ διάβασμα, αλλά άμα δουλέψει είσαι κι ο πρώτος του χωριού που λέει ο λόγος