Δημοσιεύτηκε: 11 Οκτ 2008, 00:19
simosx έγραψε:Ωστόσο, μιας και έχεις κάνει μέχρι στιγμής 93 δημοσιεύσεις στο φόρουμ αυτό, πιστεύω ότι θα είσαι σε θέση να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα.
Το ζήτημα με τις 93 δημοσιεύσεις είναι ότι οι μισές αφορούν απορίες μου ενώ οι άλλες μισές είναι ευχαριστίες για την επίλυση των αποριών μου.
Σε ο,τι αφορά πάντως προβλήματα με τα 64bit που μπορεί να αντιμετωπίσω, ξέρω που να απευθυνθώ
ftso έγραψε:Δεν χρειαζόταν να επικοινωνήσεις με την acer...![]()
Ο Επεξεργαστής σου είναι Intel Core 2 Duo που σημαίνει οτι υποστιρίζει 64bit και μιας και τον έχεις και στην υπογραφή σου...μια ερώτηση εδώ και θα έπαιρνες απάντηση κατευθείαν.
Προσπαθώ να ρωτάω στο forum μόνο όταν δεν βρίσκω αλλού απαντήσεις ή όταν δεν μπορώ να τις αξιολογήσω. Κι εγώ υπέθετα ότι θα τα σηκώνει τα 64bit γιατί τα Vista έβλεπαν και τα 4GB. Είπα όμως να το επιβεβαιώσω γιατί την Acer και τα προϊόντα της δεν είναι να τα εμπιστεύεται κανείς