Δημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2010, 21:01
από Apopas
ALdaperan έγραψε:αν δε το καταλαβες : αυτο που λέω ειναι οτι ολα εξαρτώνται απο το χρηστη! αν δε ξερει τι κανει ο χρηστης και δε προσεχει μπορει να τη παθει και στο linux οπως και στα windows :!:

Εγώ που ξέρω, λοιπόν, για πες μου πως μπορώ να την πάθω με Linux; Είναι άτρωτο το σύστημά μου επειδή είμαι γνώστης του Linux εις βάθος λοιπόν;
Επίσης, ξέρω και windows σλλά δυστυχώς όχι εις βάθος αλλά μόνο όσο μου επιτρέπει η microsoft (σημαντικότατη λεπτομέρεια αυτό καθώς μόνο αυτή έχει τον κώδικα). Πως μπορώ να προφυλαχτώ από τον άλλο που θα έρθει με το φλασάκι που έχει κολλήσει ιό επειδή κατέβαζε τσόντες κι εγώ έχω antivirus που είτε δεν είναι ενημερωμένο, είτε έχει λήξει, είτε δεν έχει ακόμη τον συγκεκριμένο ιό στη βάση του;

Επίσης, έχω ακούσει πολλές φορές φίλους μου να καυχιόνται ότι ουδέποτε κόλλησαν ιό στα windows τους (πως κολλάω εγώ όλη την ώρα στα pc της δουλειάς ήθελα να ήξερα αλλά άλλο θέμα αυτό, μάλλον είμαι κακός διαχειριστής δικτύου) αλλά όταν έφερναν τα λάπτοπ σπίτι μου για να παίξουμε κάνα παιχνιδάκι σε lan και τους έκανα scan έβρισκα καμιά ντουζίνα trojan να κάααθονται. Αλλά θα μου πεις σιγά, σάμπως τους έκανα τπτ οι trojan; Αλλά χμμμ ξέρει κανείς τι κάνουν οι trojan στ' αλήθεια;