Δημοσιεύτηκε: 20 Ιούλ 2010, 01:38
από Epirotes
headless έγραψε:Το πρώτο.Καλύτερα να ξεκινάς με ένα σύστημα που έχει λιγότερα επιλεγμένα προγράμματα και να βάζεις ό,τι θέλεις,παρά να έχεις ένα σωρό που δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ και να βγάζεις.

+1! ;) :bow: Μάθε πρώτο το 10.04 καλά που είναι και μακράς υποστήριξης και μετά ξανοίγεσε και σε άλλες διανομές. Την Ultimate 2.7 δυστυχώς δεν την γνωρίζω καν ... :? :shock: :shifty:
haris491 έγραψε:Κυρίως για γενικη χρήση.Διαδικτυο αναπαραγωγη πολυμεσων.Φυσικα ως μουσικος θα ηθελα να μου δουλεψουν προγραμματα οπως το finale το cubase και καποιες μουσικες βιβλιοθήκες...Να ρωτησω και κατι ακομα...Απο 320 gb σκληρό που εχει το laptop μου και με εγκατεστημενα πλεον το ubuntu 10.04 (ναι,ακουσα τη συμβουλη σας)μου αναγνωριζει ελευθερο χωρο 267,7 gb ενω ο φακελος αρχειων καταλαμβανει μολις 5,3 gb.Εχω κανει κατι λαθος στην εγκατάσταση;

Για τα μουσικά θα ψάξεις να βρεις κάτι παραπλήσιο σε linux εκδοχή. Όχι, καλά είναι η εγκατάσταση: και σε μένα το / είναι περίπου 5 GB με ελεύθερα άλλα 15 ελεύθερα, συν διάφορα διαμερίσματα ως /home. Αν δεν έχεις φτιάξει ήδη τρία διαμερίσματα /, /home και linux swap, το κάνεις στην επόμενη αναβάθμιση ή καθαρή εγκατάσταση. ;) :( Εγώ από τα γραπτά σου συμπεραίνω ότι έκανες την εγκατάσταση σε όλον το δίσκο (δηλ. το / και το /home είναι σ' ένα διαμέρισμα και το linux swap σ' άλλο ένα; :?: :?