Δημοσιεύτηκε: 13 Σεπ 2010, 18:44
2)
Θα το ψαξω και αυτο!
Αλλα καποιοι μου ειπαν οτι μπορει να ειναι ασυμβατοτητα με τις Ram μου ( πραγμα περιεργο γιατι οι Ram mou ειναι ιδια μαρκα ιδια Hz ) Τι να πω θα το κανω και αυτο και θα σας πω!
Παντως πριν κατι μερες κατεβασα ξανα ενα Iso και εκανα ξανα την ιδια διαδικασια αλλα και παλι τα ιδια!
popeye έγραψε:Το πληκτρολόγιό σου είναι εντάξει; Κάποτε εμένα είχε κολλήσει κάποιο πλήκτρο και έκανε replace (o μηχανισμός. Δεν φαίνονταν τίποτα). Ξεκίναγε η εγκατάσταση πήγαινε μέχρι τις τελίτσες και μόλις κοκκίνιζαν όλες κόλλαγε σ' αυτήν την οθόνη και δεν πήγαινε παρακάτω. Θυμάμαι ότι ειχα κάνει αυτή την διαδικασία πάνω από 80-100 φορές. Στο τέλος από τα νεύρα μου βάρεσα μπουνιά στο πληκτρολόγιο και το "έστειλα αδιάβαστο" (είχα άλλα δύο εφεδρικά). Μόλις έβαλα το εφεδρικό δεν ξανακόλλησε στις τελίτσες. Τυχαία (λόγω μπουνιάς) το κατάλαβα. Αλλιώς ακόμα θα έψαχνα να δω τι συμβαίνει.
Θα το ψαξω και αυτο!
Αλλα καποιοι μου ειπαν οτι μπορει να ειναι ασυμβατοτητα με τις Ram μου ( πραγμα περιεργο γιατι οι Ram mou ειναι ιδια μαρκα ιδια Hz ) Τι να πω θα το κανω και αυτο και θα σας πω!
Παντως πριν κατι μερες κατεβασα ξανα ενα Iso και εκανα ξανα την ιδια διαδικασια αλλα και παλι τα ιδια!