Δημοσιεύτηκε: 11 Οκτ 2010, 23:16
από Epirotes
ALdaperan έγραψε:πραγματικά ωρες ωρες απορώ γιατι καθομουνα στα windows τοσο καιρό!!

και τωρα που εκανα partition δευτερο για windows για να παιζω ενα παιχνιδι που θελω ...το μετανιωσα που τους αφησα τοσο χώρο (καμια 200αρια gb) :P

Off topic:
Θα μπορούσες να δοκιμάσεις αν μπορείς να τρέξεις το παιχνίδι που θέλεις μέσω wine κι αν δουλέψει ξηλώνεις τα παράθυρα του Μπιλάκου. Μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα στην ενότητα για τα παιχνίδια αν θέλεις και να το κοιτάξουμε. Εγώ μετά από πάρα πολύ καιρό βρήκα με την βοήθεια ενός φίλου εδώ την λύση να παίζω το αγαπημένο μου παιχνίδι μέσω wine.
Και επί του θέματος, ένα πράγμα που δεν μου άρεσε στις δοκιμαστικές εκδόσεις της 10.10 είναι το παράθυρο των ενημερώσεων. :cry: 1. Δεν υπάρχει πια δυνατότητα να το μεγαλώσεις ή να το μικρύνεις. 2. Δεν εμφανίζει πλέον τις λεπτομέρειες κάθε αρχείου και του αποθετήριου. Κατά τ' άλλα κι αφού έχω ούτως ή άλλως τρεις εγκαταστάσεις στο δίσκο, θα κρατήσω μία ή δύο σε 10.04 LTS και θα κάνω σε λίγο μια καθαρή εγκατάσταση της 10.10. ;)