Δημοσιεύτηκε: 13 Οκτ 2010, 15:36
από UnKnown96
Λιπόν ενα λεπτό γιατί έχεις μπερδέψει μερικά πράγματα.
Καταρχάς και εγώ είμουν ακριβώς έτσι στην αρχή π.χ
Με ενευρίαζε το γεγονός που τα προγράματα δεν ήταν σε ένα σιγγεκριμένο directory
και επίσης που τα executable δεν είχαν ένα σιγκεκριμένο extension όπος τα .exe και τα .dmg
Και ακόμα με ενευριάζουν.Όμως έχω να σου πώ πως εδώ αποδικνίεται η ελευθερία που έχουμε.
Terminal δεν χριάζεσε στο Ubuntu και μάλλον άδικα το μαθαίνεις εκτός και αν θες να μάθεις να φτιάχνεις scripts.
Μην μου πείς πως δεν θα μπορείς να ανίξεις executables διότι οταν το ανίξεις σε ρωτάει αν θες να δεις τον κώδικα η
αν θες να το τρέξεις.Το wine τι το θες;Ήρθες στα Λίνουξ να χρησιμοποιήσεις προγράματα παραθύρων?
Το αν χρησιμοποιούσες photoshop για παράδειγμα έπρεπε να ξες ότι το λες διότι σου έδωσαν παράθηρα και
αναγκάστηκες να το βάλεις.Αν έδειναν ηπολογιστές με ubuntu όλοι θα χρησιμοποιούσαν gimp και αν τους έλεγαν να βάλουν
photoshop θα γελούσαν.Όσο για το wine δεν φτιάχτικε για να αντιγράψει τα παράθηρα παρά μόνο να δώσει μια βασική συμβατότητα.
Χρησιμοποιώ Λίνουξ από τις 8 Ιουνίου (φέτος) και μπορώ να πώ ότι πιάστικα ******* διότι δεν ήξερα τι λειτουργικό να διαλέξω από μία αρχή.
Δυστιχός το κατάλαβα μετά απο 4 χρόνια χρήσης παραθύρων.Όσα είπα είναι η δική μου άποψη.Πες μου τι νομίζεις για όσα είπα.