Δημοσιεύτηκε: 29 Νοέμ 2010, 19:17
Διορθωσα την υπογραφη μου, ελπιζω να ειναι ενταξει τωρα. Για την απαντηση σου φιλε RideR, αρχικα σε ευχαριστω, ιδιαιτερα για τον οδηγο, νομιζω οτι θα μου φανει αρκετα χρησιμος! Οσο για το aTunes, μου φαινεται πως ειναι για μουσικη, εμενα το προβλημα μου ηταν οσα προανεφερα, οχι η μουσικη! Τωρα, για το msn, το βιντεακι δε με ενθουσιασε. Το emesene ηταν πραγματικα εξαιρετικο οσο το ειχα χρησιμοποιησει, αυτο που χρειαζομαι -αν υπαρχει- ειναι καποιος τροπος να βαλω μια συντομευση με επιλογες(πχ κατασταση)! Οσο για τα θεματα, βρηκα αυτο: http://gnome-look.org/content/show.php/ ... ent=134416 .Πως εγκαθισταται μετα? Γινεται να το επαναφερω στην αρχικη κατασταση αν δε με καλυψει? Για την εγκατασταση εχει επιλογη που λεει τα εξης: Εκγαταστηστε και απεγκαταστηστε το ubuntu οπως καθε αλλη εφαρμογη, χωρις τη δημιουργια ξεχωριστου διαμερισματος. Θα μπορειται να εκκινησετε ειτε απο τα windows ειτε απο το ubuntu. Η αδρανοποιηση δεν ειναι ενεργοποιημενη στη λειτουργεια αυτη και η αποδοση του δισκου ειναι ελαφρως μειωμενη. Και ρωταω εγω, ειναι λαθος η εγκατασταση με αυτον τον τροπο? Επισης, ισως οσα λεμε να ειναι ασκοπα αν δε βρω λυση για τον ηχο μου, καθως ειναι αυτο που κανω περισσοτρο στο pc μου!