Δημοσιεύτηκε: 07 Δεκ 2010, 17:26
από medigeek
Off topic:
Spoiler: show
max mortimer47 έγραψε:@medigeek:Mεγαλωνοντας με τα windows που ολα ειναι ετοιμα στον χρηστη,ειναι δυσκολη μετα η κατανοηση τoυ Λινουξ.Και ο χρονος ειναι και αυτος ενα θεμα.

Δεν αντιλέγω, αλλά και πάλι κανένας εδώ δε θα μπορούσε να σε βοηθήσει αν δε διάβαζε κάποιο βιβλίο ή ένα "how to", έστω βλέποντας μια ταινία σχετικά με το θέμα. Τώρα ο χρόνος είναι σχετικός -- π.χ. εγώ μπορεί θέλω 10 λεπτά να κατανοήσω τι γίνεται για ένα θέμα, εσύ μπορεί να θέλεις 1 ώρα -- και αντίστροφα. Όσες φορές επαναλάβεις κάτι, όσες φορές ανοίξεις ένα manual ή κοιτάξεις ένα άρθρο στη wikipedia να διαβάσεις τους τεχνικούς όρους, τόσο πιο εύκολα θα τους θυμάσαι την επόμενη φορά.

Προσωπικά, τα 3 βασικά ρητά που ακολουθώ στο Linux (και συνήθως γενικά στη ζωή):
1. Fabricando fit faber.
2. Repetitio mater studiorum est.
3. Γηράσκω Διδάσκω αεί διδασκόμενος. (Επεξήγηση: Ένα πολύ εύστοχο λογοπαίγνιο που άκουσα μια μέρα από φίλο μου.)

Και προς θεού, δεν λέω να μη ρωτάς ερωτήσεις -- σ' αυτό βασίζεται ολόκληρο το φόρουμ! Όσες ερωτήσεις έχεις, ρώτα -- όλο και κάποιος θα βρεθεί να πει τη γνώμη του! :)