Δημοσιεύτηκε: 19 Ιαν 2011, 14:53
Όχι, δεν πειράζει καθόλου. Όμως, αφού θα φορμάρεις ούτως ή άλλως όλο τον δίσκο, θα διαγραφούν τα πάντα και ο παλιός χρήστης. Στην εγκατάσταση μετά μπορείς είτε να διαλέξεις πάλι το ίδιο όνομα είτε κάποιο νέο.