Δημοσιεύτηκε: 20 Ιαν 2011, 15:32
από the_eye
Φυσικά και μπορείς να κάνεις διαγραφή των πάντων και επανεγκατάσταση. Αλλά αν κατάλαβα καλά πρέπει να έχεις κάποιο πρόβλημα για να το θες αυτό.