Δημοσιεύτηκε: 06 Νοέμ 2008, 23:50
1 .Για την κάρτα ήχου για δώσε την εντολή σκέτο
με τις 2 κάρτες που είναι .
2 .Για την nvidia εάν βάλεις το nvidia-settings και με την εντολή
δοκίμασε να βάλεις το envyng-gtk και εάν δεν βρει το driver τότε άφησε το όπως είναι , ανάλογα με την κάρτα παραπάνω από το 60 το πολύ 75 refresh rate δεν έχω βάλει εγώ .
3 . ερώτηση 2 γιατί μου βγάζει το volume panel την realtek al885 αφού έχω την 889??????????????? έτσι την βλέπει , και εδώ ανάλογα με chipset , έχω δει κάρτα να είναι Intel & chipset is Realtek , όσο και να είναι παράξενο ( αυτό στα παράθυρα )
4. Για την x-fi platinum δοκίμασε να βάλεις το Pulseaudio και όχι Alsa στο ήχο , άλλα και στο
Alt+F2 γράφεις μέσα gstreamer-properties και εκεί Pulseaudio .
Υ.Γ. Και βάλε όλες τις πληροφορίες μέσα στα
- Κώδικας: Επιλογή όλων
asoundconf list
με τις 2 κάρτες που είναι .
2 .Για την nvidia εάν βάλεις το nvidia-settings και με την εντολή
sudo nvidia-settings
δοκίμασε να βάλεις το envyng-gtk και εάν δεν βρει το driver τότε άφησε το όπως είναι , ανάλογα με την κάρτα παραπάνω από το 60 το πολύ 75 refresh rate δεν έχω βάλει εγώ .
3 . ερώτηση 2 γιατί μου βγάζει το volume panel την realtek al885 αφού έχω την 889??????????????? έτσι την βλέπει , και εδώ ανάλογα με chipset , έχω δει κάρτα να είναι Intel & chipset is Realtek , όσο και να είναι παράξενο ( αυτό στα παράθυρα )
4. Για την x-fi platinum δοκίμασε να βάλεις το Pulseaudio και όχι Alsa στο ήχο , άλλα και στο
Alt+F2 γράφεις μέσα gstreamer-properties και εκεί Pulseaudio .
Υ.Γ. Και βάλε όλες τις πληροφορίες μέσα στα
[code]εδώ[/code]