Δημοσιεύτηκε: 21 Φεβ 2011, 15:42
από KeRber0s
Καθώς έκανα αναβάθμηση από την 10.04 στην 10.10 οι επιδόσεις είχαν μείνει στα ίδια με την 10.04 αν δεν είχε επιβαρυνθεί λιγάκι... Καθώς είχα "μπουχτίσει" με την αργή απόκριση έκανα καθαρή εγκατάσταση και όλα έτρεχαν γρηγορότερα... Ακόμα και τώρα που κάνω σύχνες απεγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις προγραμμάτων όλα δουλεύουν όπως στην αρχή... Βοηθάει και η συντήρηση που και που όπως πρότεινε φίλος "Th P"...
Πάντως για κάποιον που δεν του αρέσουν τα συχνά format μπορεί να κρατήσει την έκδοση LTS και με ανοιχτά τα backports να είναι μια χαρά...
Ένας γνωστός μου που μέχρι πέρσυ είχε κρατήσει τα 8.04 (το είχε παρακάνει λιγακί...) έτρεχαν όλα μια χαρά...
Τώρα μπορεί κάποιος να περάσει σε rolling distro (πχ debian) ή να γίνει κάποια στιγμή rolling distro το ubuntu...
Πάντως έχω την εντύπωση ότι πάνω κάτω debian - ubuntu είναι το ίδιο πράγμα με τις ίδιες δυνατότητες - αδυναμίες (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος) οπότε υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα...
Π.χ. εμένα κάθε φορά που βγαίνει νέα έκδοση τρώγομαι να κάνω καθαρή εγκατάσταση και ξανά από την αρχή όλα... Οπότε πως και πως περιμένω κάθε εξάμηνο για την νέα έκδοση.. :P