Δημοσιεύτηκε: 03 Μαρ 2011, 12:08
POLYDOROS έγραψε:καλησπερα σε ολους ξεκινησα την διαδικασια να βαλω το ubuntu παραλληλα με τα Windows
αφου μπηκα στα Windows με το Partition Magic χωρις απο τα συνολικα 160GB
τα 50GB για το ubuntu.
Έπειτα εφτιαξα ενα CD με το λειτουργικό
http://ubuntu.gr/getubuntu/download
και αφου εκανα επαννεκίνηση το pc έβαλα το CD και ακολουθησα τις οδηγιες του
αφου εκανα τις απαρετητες ρυθμισεις έπειτα μου εβγαλε ενα παραθυρο που μου λεει που να αποθηκευσω το λογιζμικο αυτο εγω το τροποποιησα και σε ext4
και συνεχισα κανονικα τις διαδικασιες τελειωνοιντας η εγκατασταση μου λεει για επανεκκινηση και ενω περιμενα να μου βγαλει μια μαυρη οθονη και να επιλεξω Windows η Ubuntu με εβαλε κατευθειαν μεσα στα Windows μπορει καποιος να με βοηθεισει
Δες τους οδηγούς του φόρουμ για τα βίντεο που δείχνουν την εγκατάσταση με κάθε λεπτομέρεια.
Για να δεις τους οδηγούς, δες το σύνδεσμο «Πίνακας Ελέγχου Μέλους» πάνω αριστερά στη σελίδα αυτή, και από εκεί θα δεις αναφορά για τους οδηγούς.
Τυπικά στον ελεύθερο χώρο που δημιούργησες (50GB), μπορείς να μπεις στο CD εγκατάστασης του Ubuntu και να δημιουργήσεις τις απαραίτητες κατατμήσεις.
Με το να δημιουργήσεις τις κατατμήσεις μέσω του Ubuntu, είσαι σε θέση να γλυτώσεις μια σειρά από προβλήματα (π.χ. καθορισμός του τύπου των διαμερισμάτων/κατατμήσεων).
Σε κάθε περίπτωση, δες τους οδηγούς και πες μας αν υπάρχει κάποια απορία.