Δημοσιεύτηκε: 05 Μαρ 2011, 14:12
από Reinach
Όταν διαγράφω οτιδήποτε από το σύστημα αρχείων, αυτό μεταφέρεται στον κάδο απορριμμάτων.
Όταν διαγράφω οτιδήποτε από τα διαμερίσματα NTFS του δίσκου (με το Ναυτίλο), αυτό δεν μεταφέρεται κάπου αλλού πρώτα, διαγράφεται δια παντός. Υπάρχει δυνατότητα να έχεις μια "δεύτερη ευκαιρία" ανάκτησης, σε περίπτωση που διαγράφεις κάτι από τα NTFS διαμερίσματα; (την έχω πατήσει 1-2 φορές :shh: )