Δημοσιεύτηκε: 05 Μαρ 2011, 21:24
από medigeek
Reinach έγραψε:Όταν διαγράφω οτιδήποτε από το σύστημα αρχείων, αυτό μεταφέρεται στον κάδο απορριμμάτων.
Όταν διαγράφω οτιδήποτε από τα διαμερίσματα NTFS του δίσκου (με το Ναυτίλο), αυτό δεν μεταφέρεται κάπου αλλού πρώτα, διαγράφεται δια παντός. Υπάρχει δυνατότητα να έχεις μια "δεύτερη ευκαιρία" ανάκτησης, σε περίπτωση που διαγράφεις κάτι από τα NTFS διαμερίσματα; (την έχω πατήσει 1-2 φορές :shh: )


Μήπως έχεις δύο επιλογές, "Move to recycle bin" και "Delete";

Ανοιξε ενα παράθυρο nautilus: Edit > Preferences > Behaviour > Κάνε το "Trash" ("Rubbish bin") όπως εδώ:
Εικόνα