Δημοσιεύτηκε: 06 Μαρ 2011, 01:30
από Reinach
Ναι, την επιλογή να με ρωτάει κάθε φορά που διαγράφω την έχω τικαρισμένη όπως εδώ:



Η διαγραφή λειτουργεί κανονικά στους φακέλους του συστήματος αρχείων του Ubuntu, δλδ στέλνει τα απορρίμματα στον κάδο ανακύκλωσης. Οπότε αν το μετανιώσω αργότερα, έχω και μια 2η ευκαιρία.

Σε φακέλους όμως του διαμερίσματος Data (NTFS-είναι στον ίδιο δίσκο) οποτεδήποτε ξεκινήσω να διαγράψω κάτι, με προειδοποιεί με αυτό:


συνεπώς αν αργότερα μετανιώσω για κάποια διαγραφή, δεν έχω τη δυνατότητα να ανοίξω τον κάδο ανακύκλωσης και να επαναφέρω οτιδήποτε. Δεν ξέρω αν εσύ έχεις καθόλου NTFS ή κάποιος άλλος και να έχετε παρατηρήσει το συγκεκριμένο. Εντάξει, με προειδοποιεί για την ολοκληρωτική διαγραφή, αλλά καμιά φορά κάνοντας γρήγορες και μηχανικές κινήσεις συμβαίνει το μοιραίο...